Jump to content

ual1819

Members
  • Content Count

    34
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ual1819

  1. Ok problem resolved. In the end, it turned out that I had the wrong version of VRInsight MCP selected, everything else about the configuration was OK. Much thanks to Andrew for identifying the issue.
  2. To confirm what you all are seeing, I have very latest P3Dv5 and FSGRW and high altitude winds are thrashing to the point that autothrottle is going crazy and planes are virtually unflyable. Had to turn off all the High Altitude Weather Injection. Hoping for a fix soon.
  3. Your mail server rejected my email Reason: There was an error while attempting to deliver your message with [Subject: "P3Dv5 + Airbus + MCP Not Working"] to linda@awginfosys.com. MTA p3plsmtpa09-06.prod.phx3.secureserver.net received this response from the destination host IP - 127.0.0.1 - 554 , 554 p3plsmtpa09-06.prod.phx3.secureserver.net :SMTPAUTH: ESMTP No Relay Access Allowed From 173.201.193.235
  4. I think it's probably something pretty simple that I configured wrong, but I can't figure it out. System configuration: Clean install of P3dV5 - no other sims installed, no legacy P3D, etc Latest Aerosoft Airbus Professional (installer 1401) FSUIPC 6.0.8 - confirmed working in P3D LINDA 3.2.5 - All setup screens show OK Airbus Module 1.8 VRi MCP-PRO on COM3 The MCP will work fine using VRInsight drivers and default FS aircraft. FSUIPC is registered and working in the sim. LINDA launches automatically as expected when simulator starts. LINDA talks to my Saitek hardware just fine (yoke,throttle,panels). LINDA is able to Sync to Sim and recognizes Airbus A3XX Pro configuration. The MCP numbers change when dials are rotated etc. However, nothing changes in the actual Airbus panels in the sim... no dials no buttons nothing.
×
×
  • Create New...