Jump to content

DanM

Members
  • Content Count

    49
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    IVAO
  • Virtual Airlines
    Yes

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Caribbean Airlines will be in the in the next Logo update. Dan M
  2. Hi Bryan, I'm haviing an issue with RASSPRO 64Bit. It will not retain my aircraft settings, in other words I turn it off for the Robinson-22 Helicopter and the next time I load Prepar3D its back on. It happens with all my planes. This has always been this way, I just got tired of having to check before every flight. Should my default setting be the 747? Thanks, Dan McLain
  3. Hi Bryan, Thanks for getting back. Happy Holidays, Dan
  4. Hi Bryan, I have an update for you. I did finally get it to work, what I had to do was add the same dll xml entry that is in the Program Data Lockheed Martin Prepar3DV4 file to the User app data in Roaming Lockheed Martin Prepar3DV4 to the dll xml file. Hope this makes sense. Thanks, Dan
  5. HI Bryan, I have tried several times to install RAAS 64 Bit and my results have been only a entry in the dll.xml file and absolutely nothing in the Install log. <Launch.Addon> <Name>RAASPRO</Name> <Disabled>False</Disabled> <ManualLoad>False</ManualLoad> <Path>.\RAASPRO\RAASPRO.dll</Path> <DllStartName>module_init</DllStartName> <DllStopName>module_deinit</DllStopName> </Launch.Addon> </SimBase.Document> Here is what I have tried so far. I have completely uninstalled the program, even the Database engine. I reinstalled and turned off all my Anti Virus, Malwarebites and firewalls. I am getting no errors and my Sim is loading fine, just without RAAS Pro in the menu., and yes I have waited as long as a minute for it to show up. I have checked the Troubleshooting guide and I did go into my registry and check the Layers file, but RAAS was not present. I am running the install as Administrator and my UAC is set to Never Notify. I have tried everything I know to do. Any help will be deeply appreciated, Dan McLain
  6. Hi Keven, I have tried to send a request for several days using two browsers and I get the same error message saying a problem with sending. I need to do this ASAP, thanks to Equifax my e-mail has been hacked. Dan
  7. Matt, hope you don't mind I also sent you a support e-mail. one thing I forgot to mention in the e-mail, is every time I start PTA I have to use my serial# Any help will be deeply appreciated. Dan McLain
  8. Hi Bryan, That did it , thank you so much. Hopefully PMDG 737 version is soon Thanks again, Dan McLain
  9. Hi Bryan, Thanks for getting back to me. I have no idea how that happened. I do have another problem, it won't let me install it because I have a Windows 2007 32 bit Microsoft Office installed? Do you think once I get everything working and set up I can reinstall Office. That is probably a real stupid question, but I am really out of my league here. Thanks again, Dan McLain
  10. Hi Bryan, Sorry I don't know where I got that number, but the correct Ticket tracking ID: is : R8V-Y67-25R1. Sorry to be such a pain, but I would really like to get this fixed. Thanks, Dan McLain
  11. Bryan, I just submitted another screenshot for support ticket ID NDB-6D3-D694. It is to show you what I see when I install, looks strange to me. I would of rather submitted the screenshots in this forum, but what a pain!!! Dan McLainj
  12. Bryan, I just submitted another screenshot to ticket ID HI Bryan, Didn't know just how to submit a JPEG so I submitted a ticket. The ticket tracking ID is NDB-6D3-D694
  13. HI Bryan, Didn't know just how to submit a JPEG so I submitted a ticket. The ticket tracking ID is NDB-6D3-D694 Dan Mclain
  14. Bryan, please see the attached JPEG, Now this I don't understand literally. Thanks, Dan McLain
×
×
  • Create New...