Jump to content

ETNWHVAC

Members
  • Content Count

    42
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Male

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    VATSIM
  • Virtual Airlines
    No
  1. Ok so it seem like the internet issue doesn't happen when Prepar3D v4 is running. I used the software for 3 Hours and just sat at the airport doing other stuff with VPilot also active so I would know exactly when connection was drop, but it never happened. I might do a longer test but it seems pretty convincing to me.
  2. Opening the Ports did not helped still interrupts Internet connection
  3. I haven't open the specified ports for SimServer to talk free that might help I will try it out and report
  4. I just open a topic about this without realizing people are having my same issue.
  5. I been testing the SimServer Software for a while and it seems to works good, haven't bought a Licence yet because something very particular that happens on my system. I created a link of the SimServer to the Startup Folder so the software activates when I log on windows. I started to notice that after a while the only website that works is the one I'm currently on, If I go to any other website I get a "DNS error page". at first I thought it was my Network Card going bad but I have 5 Boots of Windows on this PC and it doesn't happen on any of the other ones. I figure that if I exit SimServer I get the internet connectivity back. Windows Troubleshooter can't find any Problems. But I tried Startinf V-Pilot and the connection was broken. Only after I Exit SimServer internet connectivity is restored. I don't know how long does it takes but it happens every time...Wonder if anyone has experienced this issue. Thanks!!!
  6. Update!!! I got an answer from RealAir and was prodided with a new installer that allows Installation into P3Dv4 outside the root folder with an updated 64bit sound gauge and the typo that made the left landing gear not deploy has been fixed.... So that is that. Sean explained to me that once enough people confirm to him that the installer does work properly he will provide a link to the website for download. It works great I almost shed a tear...I love this bird!!!
  7. I try this and it seems smoother....the pan view seems to move choppy as always with a PMDG 747 and on heavy scenery with mayor thunderstorm....but the outside seems to flow nicely
  8. I recently tried to install the RealAir Piston Duke and got an error message from the installer that It could not conect to the Interner. That is weird since I was browsing for other stuff on Chrome. My believe is that the servers that verify the software had been taken down. I email RealAir about the issue is been 5 days and haven't heard anything back. Word of advice If you have this bird make a copy on the Unpacked form just in case your installer does not work ether. I just hope that RealAir provides a new installer for the Customers that purchase the Piston Duke.
  9. This might be something that happened recenty but I can't longer Install the Piston Duke on any Simulator. The Installer tells me I'm not connected to the internet. I sure know I am but it will not go foward from there I'm afraid RealAir might have shutdown the activation servers. I sent an Email to RealAir and is been a while now without response. I hope i'm not left with a Installer that won't ever work again.
  10. Ok so I’m not really sure what happened but Upon uninstalling P3Dv4.2 and reinstalling I could not replicate my issue any longer!! Perhaps it was a corrupted install. Any how I’m back to put simobjects into the simulator I haven’t installed FSUIPC or Real Time FS yet so let’s see how that goes!!! I don’t think I need Real Time FS any longer since From 4.2 LM claims to have fixed the time zones. Thanks every one!!!
  11. I don’t know how to recognize what are the compatible models from the non compatibles I need to do some reading on that or just get Vox ATC to work and wait for a AI model package designated for P3Dv4!!!
  12. Thanks Jay!!! I know is to many variables!!! Traffic 360 could very well be a huge part of the problem. I don’t know what models it has or what version it belongs to. But I think is time to put my troubleshooting hat and remove all Addons run Vox ATC in a clean P3D install if it runs good then keep adding addons unti I find the one!!! I should have done this before I posted here!! Sorry I was kind of lazy to uninstall P3D but is something I must do!!! Thanks I’ll keep posted of development. To answer your questions I’m running Windows 7 with the registered version of vox. Also I deactivated the traffic Bgl that comes with the sim and change it for the one created by Traffic 360 since it has more flight schedules! I regard Vox ATC as one of my Must have addons so I have to get it working before I can add anything else!!
  13. Thanks Jay!!! I know is to many variables!!! Traffic 360 could very well be a huge part of the problem. I don’t know what models it has or what version it belongs to. But I think is time to put my troubleshooting hat and remove all Addons run Vox ATC in a clean P3D install if it runs good then keep adding addons unti I find the one!!! I should have done this before I posted here!! Sorry I was kind of lazy to uninstall P3D but is something I must do!!! Thanks I’ll keep posted of development
  14. @Gridley Thanks for your response although I don’t think I was clear enough!! I do know that VoxATC is to be used with 0% Traffic from the simulator. I was making a comparison in performance from when I use the Sim AI and when I use VoxATC AI. The issue is that I can have 100 AI from the Sim Traffic without any issue but when I use VoxATC 5 aircraft is enough to bring my frame rate from 40 to even 10 FPS. I think it has to do with simconnect but it could be me doing something wrong. I’m using VoxATC 7.41 with P3D v4.2 Thanks!!!
  15. There has been not much talk on this topic for a while but I thought on sharing my experience with VoxATC 7.41 and P3D v4.2. I encounter what I perceive to be a bug or an error in my part that makes the simulator crawl!!! So I use VoxATC in combination with Traffic 360 Airplane Models and used the schedule created by such program. Here is the situation. If I use default ATC with a traffic setting of 20% on GA and Airliners I get at least 60 planes being populated...All runs smooth until I open a window to view any of the planes, then the Simulator crawls!! when i close the second window Simulator Goes back to smooth!!! Now if I use Vox ATC when I populate AI with even 5% (that is about 10 Aircraft on busy airport) the Simulator crawls only when I use VoxATC with 0% is that I can use the program without frame rate loss. Some one said that traffic 360 models are not compatible with P3Dv4. I still have to determine if the default AI models dampen performance. Any Thoughts apreciated.
×
×
  • Create New...