Jump to content

virtualflying

Members
  • Content Count

    202
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by virtualflying

  1. Kevin Sure, that would be fine. I am available anytime after 5 PM CDT.
  2. Hi Keven Just want to follow up and see if you need anything else. Makes flying kind of impossible right now.
  3. Sent another report. I am trying to do a full flight but every 10 minutes this happened, just caused a go around since I was stuck on an outside view.
  4. No, I only use ChasePlane for camera views. I believe that was me trying to troubleshoot, and switching to default views (right click menu then something like VC only)
  5. I did have an Xbox 360 controller connected to my PC but it doesn't have any key assignments with any flight sim program. I sent another log after being away from my PC for a few hours, and with the Xbox 360 controller not turned on at all (batteries out) just for good measure. Same email as before
  6. Hey Keven I sent the file to the oldprop email, it's from virtualflyinginstagram@gmail.com. I don't have an active antivirus on my PC, and it does happen with all aircraft.
  7. Hi all ChasePlane has been acting weird these past few weeks and I don't know why. I will start my sim like usual and start preflight, when all of a sudden my camera stops working. I use the in-sim UI to see that I have no camera presets at all. If I go to the actual ChasePlane program, it does show all my presets. I can't use CP at all until it fixes itself which took around 15 minutes yesterday. Restarting CP doesn't even fix the problem. The only way to fix it is just wait. Running P3D v4.3 and tried both experimental and stable CP. Has this problem been seen before?
  8. Hey Gerard, I did that and there was no change, Thopat resulted into this: It looks so gray and different from the screenshots supplied by PTA. Could I be doing something wrong? I just open the .ini file and apply it, everything was green.
  9. My PTA looks like it doesn't work, and I was wondering if anyone had this issue. Thopat doesn't look at all like pictures showed, and I understand it won't be exactly like the photos, but literally it turned my P3D V4 into a black and white simulator, with basically no color. Matt's preset just looked like default for me, and even after putting max values there wasn't a noticeable change. I just want to know if it's something I've done, or if it's a known issue. I use REX for textures, and Active Sky for V4, if it helps.
  10. I think I fixed it. I had made some changes in Nvidia Inspector and I just reset the settings to default and I now get 40 FPS at Heathrow again.
  11. Not at the moment. Originally my H75 mounting parts were supposed to arrive with the new 7700k, Z270A, and RAM, but it got delayed. We are using a basic air cooler, and when my new case gets here we will install the H75 in that. I'm also not too sure how to overclock an Intel, coming from AMD after 5 years.
  12. Hey guys, I've had my 7700k for about a weak and I've been constantly trying new settings because I'm not sure if I am really getting the best performance. In Toronto and in the PMDG 777, I get 22 FPS, with my 1060 3GB at 100% load, and my CPU at around 90%, but normally dipping to about 70%. My VRAM usage was about 90% used, so maybe that is an issue, and I used these settings. I have ASN, REX, FTX Global + openLC North America, and GSX. Anything else I should try to do to improve performance?
  13. I'm buying one stick of RAM, then after selling my current parts, buy another stick of the same type of 8GB, so I will have 16GB. Don't worry, I love my current 16GB setup! As for the motherboard, what Asus motherboard would you recommend? I'm not sure if I would be overclocking though. If I purchase an Asus motherboard, am I paying more for ease of use on overclocking?
  14. For a few years I've wanted to get a Flight Simulator PC, and in a few weeks I will finally be able to buy some new parts. I was wondering if the following are still good for Flight Simulator (P3D) since the last time I asked was a while ago. CPU: https://www.amazon.com/gp/product/B01MXSI216/ref=ox_sc_act_title_3?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 Motherboard: https://www.amazon.com/gp/product/B01MR31OZ8/ref=ox_sc_act_title_2?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 RAM: https://www.amazon.com/gp/product/B0123ZAQJE/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1
  15. Hi guys For a while I had all auto gen off, but I realized ORBX Lights didn't appear without trees, so I decided to put a few trees. Whenever I put the slider to sparse, buildings show up. I cannot stand P3D default buildings so I wanted them all off. Here's what I'm talking about: No Trees: Trees (Sparse): Am I missing something? That looks awful in my opinion. My building auto gen is on "none".
  16. Will this require purchasing the 777+ program? And is there another resource available with the same information? I always feel like I'm missing something without the flows, and I can't seem to find the pictures in the videos.
  17. Ben, I recently just started rewatching this series and I am still fascinated by this amazing airplane. I am wondering though, if there is a PDF download of your "flows", like pictured: (Sorry for the quality...I keep having streaming issues with your site )
  18. Basically the title, and if so, by how much?
  19. Yes, Malwarebytes blocks it, but doesn't remove it. It just randomly tries to connect to that website slowing down Chrome.
  20. Hi all, Lately Chrome has been acting strange; slow on startup (even though it's running in the tray) and very sluggish. I decided to download Malwarebytes and see what the issue was. I now get random reports of "Website Blocked: Outbound Connection of server1.westmodelworldtodaynow.com:55050". So obviously I have something downloaded, that I do not want. I have run Malwarebytes pro, AVG free, and Avira AntiVirus, and nothing has caught this issue. Anyone got a good (free) decent antivirus?
  21. There is no point in keeping SimLink installed if it is not active :) Grant Meder
  22. I was always one to love the new SimLink but if it is the thing causing my stutters, it's getting removed. I'll do that and fly a long haul tonight and let you all know what happens. Grant Meder
  23. My new motto! I decided to update my anisotropic filtering to 16x, since Glenn said almost any GPU can handle it. I never knew that was a setting that could be maxed out, but I updated it and I still get the same frames. Thanks Glenn for the heads up!
  24. I'll look at it, I didn't bother sliding it up since this little experiment.
×
×
  • Create New...