Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'UTLive'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • New Member Forums
    • Welcome New Members!
    • Help Using the AVSIM Forums
    • Help Creating an AVSIM Account and Logging on to AVSIM
  • AVSIM Fixed Based Operations (FBO)!
    • Hangar Chat
    • Flight Planning
    • Virtual Reality (VR) Hardware and Games
    • Letters to the Editorial Staff of AVSIM
    • All About Us
    • Crash To Desktop (CTD) Forum
    • The Bargain Hunter's Shack
    • Classified Ads | Want Ads | Swap Meet
    • AVSIM's Round the World Race Forum
    • AVSIM Reviews Feedback
    • The File Library General Forum
    • Flight Sim & Aviation User Stories
    • In Memoriam of Tom Allensworth
    • In Memoriam
  • Microsoft Flight Simulator Forums
    • Microsoft Flight Simulator (2020)
    • MS FSX | FSX-SE Forum
    • The Microsoft Flight (2012) Forum
    • The FS2004 (FS9) Forum
    • Flight Simulator Tips and Tricks
    • Shared Cockpits | Multi-Player Forum for FSX | FSX-SE | P3D
    • MS FSX | FSX=SE | P3D Simconnect Forum
    • FSX | P3D Missions Forum - How To
    • FSX/FSX-SE Aircraft and Panel Design Forum - How To
    • FSX | FSX-SE Scenery Design Forum - How To
    • The Paint Shop - The Aircraft Painter's Forum - How To
    • Mesh Scenery Design - How To
    • TTools for MSFS Forum
    • Add On Developer's Forum
    • DX-10 Discussions, Hints and Help
  • The Prepar3D Forums
    • The Prepar3d Forum
    • Prepar3D Tips, Tricks and How To's
  • The X-Plane Forums
    • The X-Plane General Discussions Forum
    • X-Plane Tips and Tricks
  • The IPACS Aerofly Forums
    • IPACS AeroFly FS2
  • Simulator Screen Shots, Real Aviation Photos, & Videos
    • The AVSIM Screen Shots Forum
    • Real Aviation Photos
    • Aviation and Flight Sim Video Forum
  • Hardware & Operating Systems Discussions
    • WIN11 OS Forum
    • WIN10 OS Forum
    • WIN8 OS Forum
    • The Win7 OS Forum
    • MOBO | RAM | CPU | HDD | SSD | Desktops | Laptops | Tablets
    • Monitors | Multi-Monitors | Video Cards | Drivers
    • Hardware Controllers | Joysticks | Drivers
    • Networks | WIFI | Routers | Ethernet | DSL | Cable Modems
  • Commercial Support Forums (Hosted by AVSIM)
    • FS2Crew Support Forum
    • Mindstar Aviation Support Forum
    • The RealityXP Support Forum
    • The Official DX10 Scenery Fixer Support Forum
    • The Multi-Crew Experience (MCE) Support Forum
    • Virtual Avionics Support Forum
    • Lorby-SI Support Forum
    • Pilot2ATC Users Forum
    • The Carenado Support Forum
    • The Alabeo Support Forum
    • Remote CDU for Phone / Tablet Official Support Forum
    • Airline2Sim Support Forum
    • SX Airport Design Forum
    • P3D Tweak Assistant (PTA) and RealismShaderPack
    • The simPlugins Support Forum
    • SimSettingsManager Official Support Forum
    • simFDR General Support Forum
    • Blue Sky Star Simulations Support Forum
    • Capt. PERO Support Forum
    • Flysimware Forum
    • Mid-Atlantic Air Museum Simulations Support
    • FSReborn Series Support Forum
    • Desk Pilot - Shared Cockpits
    • PhotoSim Labs - Bahamas sceneries
    • Fulcrum Simulator Controls
    • The PILOT'S Support Forum
    • Stick and Rudder Studios
  • User-to-User Support Forums
  • Freeware Support Forums
  • Virtual Airlines News and Discussion
  • Home Cockpit Builders
  • Other Civil Aviation Simulators
  • International Language Forums
  • Other Forums

Categories

  • Articles
  • AVSIM News
  • File Library News
  • AVSIM Reviews
    • Hardware
    • Aircraft
    • Scenery
  • Product Announcements & Press Releases
  • What's New @ AVSIM
  • Interviews
  • AVSIM Editorials
  • Guest Editorials
  • Obituaries

Blogs

  • Tom Allensworth's Blog
  • Gaiiden's Scroll
  • Brandon's Box
  • Jess B's X-plane blog thingy
  • Tom_Test's Blog
  • Alpha Floor's Logbook
  • GolfPilot
  • adi518's Blog
  • Chase's Blog
  • The Big Tour
  • Tales of a Wannabe Pilot
  • Farmer Looking Skyward

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


About Me


About Me

Found 4 results

  1. (copied from my post in the UTLive support Forum, but hoping I'll get more suggestions and a fix from here) OK, so I've had a ton of issues with UTLive since I updated P3D to 4.4 (not blaming P3D or UTL, but something happened when I upgraded). Here's the short version of whats been going on, then I'll get to my findings as for where I am in testing right now and HOPEFULLY someone will know whats happening so I can get this issue resolved. Prior to updating P3D from 4.3 to 4.4, I had 0 issues with UTLive and all my assignments were showing up perfectly. Short version: Upgraded P3D from 4.3 to 4.4 and UTLive from 1.1 to 1.2. At that time I had a few issues which caused me to have to do a full uninstall and reinstall of P3D and ALL addons. After reinstalling UTLive, I changed the repaints.xml to the backup I made just before updating UTLive to 1.2 (I have over 1000 repaints assigned) but then hardly any traffic would appear (only a very small amount of the default Daedalus would show). Deleting my repaints.xml and allowing UTLive to make a new default one would show the airports full of traffic again. I thought the issue was my backup of the repaints so using the default, I spent hours reassigning over 500 aircraft and I went to do a flight and the airports were empty again. What I've found out: I thought maybe the issue was that there was a bad assignment like I had not made the % in the assignment equal to 100% in one of the aircraft so I checked them all and they were all correct. I then thought maybe it was an aircraft that was no longer compatible somehow that was causing the entire repaints.xml to become corrupt. So, I deleted the repaints.xml and yet again allowed UTL to make a new one. I started P3D and set my location to OMDB and the airport was full again and I made sure to check the Emirates A380 was showing and it was as the UTLive repaint and model. I closed P3D and opened UTLive program and this time, I selected Emirates Airlines, selected the A380, and reassigned ONLY that aircraft to my A380 (TFS model updated for P3D 4) and saved. I restarted P3D and set to start at OMDB and launched. To my surprise, the airport still looked pretty full, but then I noticed there was not 1 single Emirates A380. So it seems that every aircraft I assign a paint to does not show up in the simulator. This leads me to believe this may be a settings issue or a path issue, so if someone can point me in the right direction? Here are some screenshots of my current settings and paths: http://prntscr.com/mvf3l7 - UTL Dashboard http://prntscr.com/mvf3v5 - UTL Simulation tab settings http://prntscr.com/mvf41r - UTL Configuration/Aircraft http://prntscr.com/mvf483 - UTL Configuration/Flt Sim http://prntscr.com/mvf4fc - UTL Configuration/Traffic http://prntscr.com/mvf4l1 - UTL Configuration/Installs http://prntscr.com/mvfbqn - AI Aircraft Editor with Emirates A380 selected and showing at the bottom model is MDLX P3D SimObjects.CFG info - File location path: C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v4 Full SimObjects.CFG with my AI Aircraft folder highlighted at the bottom (folder where all AI aircraft I have except TrafficGlobal aircraft reside): [Entry.0] Title=Default Airplanes Path=SimObjects\Airplanes Required=True Active=True [Entry.1] Title=Default Avatars Path=SimObjects\Avatars Required=True Active=True [Entry.2] Title=Default Rotorcraft Path=SimObjects\Rotorcraft Required=True Active=True [Entry.3] Title=Default Ground Vehicles Path=SimObjects\GroundVehicles Required=True Active=True [Entry.4] Title=Default Boats Path=SimObjects\Boats Required=True Active=True [Entry.5] Title=Default Animals Path=SimObjects\Animals Required=True Active=True [Entry.6] Title=Default Misc Path=SimObjects\Misc Required=True Active=True [Entry.7] Title=Default Submersible Path=SimObjects\Submersible Required=True Active=True [Entry.8] Title=Default Weapons Path=SimObjects\Weapons Required=True Active=True [Entry.9] Title=Default Countermeasures Path=SimObjects\Countermeasures Required=True Active=True [Entry.10] Title=utLive Aircraft Path=C:\USERS\STEVEN\DESKTOP\P3D ALL\UT LIVE\utLive Aircraft Required=True Active=True [Entry.11]Title=AI Aircraft Path=C:\Users\Steven\Desktop\P3D All\Traffic Global\TrafficGlobal\TrafficGlobalFleet Required=True Active=True Title=TrafficGlobalFleet [Entry.12] Title=Addon AI Aircraft Path=SimObjects\AIAircraft Required=True Active=True Please let me know if there is any other setting or CFG that I should check. Thanks.
  2. Hi everyone, I just received a response from Flight1 that UTlive will be updated for v4, but they don't know how long it will take at this stage. Just out of curiosity, are there any beta testers out there using UTLive in v4? John
  3. Hi Sirs, Just downloaded and installed UTlive into my P3Dv4.2 and i was wondering how do i update the liveries? I noticed also that i dont have 777-300ers and some airline liveries are out dated. Also how do i model match the liveries to vpilot? Thanks, Francis
  4. Hi everyone, I read over in the UT forum that UTLive can be set up by modifying some lines in the xml. Anyone had any success with this yet? If so, can you share what you did? It would be great to have that up and running as we wait for Flight1 to come out with their patch. Thanks, John
×
×
  • Create New...