Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Xplane 11'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • New Member Forums
    • Welcome New Members!
    • Help Using the AVSIM Forums
    • Help Creating an AVSIM Account and Logging on to AVSIM
  • AVSIM Fixed Based Operations (FBO)!
    • Hangar Chat
    • Flight Planning
    • Virtual Reality (VR) Hardware and Games
    • Letters to the Editorial Staff of AVSIM
    • All About Us
    • Crash To Desktop (CTD) Forum
    • The Bargain Hunter's Shack
    • Classified Ads | Want Ads | Swap Meet
    • AVSIM's Round the World Race Forum
    • AVSIM Reviews Feedback
    • The File Library General Forum
    • Flight Sim & Aviation User Stories
    • In Memoriam of Tom Allensworth
    • In Memoriam
  • Microsoft Flight Simulator Forums
    • Microsoft Flight Simulator (2020)
    • MS FSX | FSX-SE Forum
    • The Microsoft Flight (2012) Forum
    • The FS2004 (FS9) Forum
    • Flight Simulator Tips and Tricks
    • Shared Cockpits | Multi-Player Forum for FSX | FSX-SE | P3D
    • MS FSX | FSX=SE | P3D Simconnect Forum
    • FSX | P3D Missions Forum - How To
    • FSX/FSX-SE Aircraft and Panel Design Forum - How To
    • FSX | FSX-SE Scenery Design Forum - How To
    • The Paint Shop - The Aircraft Painter's Forum - How To
    • Mesh Scenery Design - How To
    • TTools for MSFS Forum
    • Add On Developer's Forum
    • DX-10 Discussions, Hints and Help
  • The Prepar3D Forums
    • The Prepar3d Forum
    • Prepar3D Tips, Tricks and How To's
  • The X-Plane Forums
    • The X-Plane General Discussions Forum
    • X-Plane Tips and Tricks
  • The IPACS Aerofly Forums
    • IPACS AeroFly FS2
  • Simulator Screen Shots, Real Aviation Photos, & Videos
    • The AVSIM Screen Shots Forum
    • Real Aviation Photos
    • Aviation and Flight Sim Video Forum
  • Hardware & Operating Systems Discussions
    • WIN10 OS Forum
    • WIN8 OS Forum
    • The Win7 OS Forum
    • MOBO | RAM | CPU | HDD | SSD | Desktops | Laptops
    • Monitors | Multi-Monitors | Video Cards | Drivers
    • Hardware Controllers | Joysticks | Drivers
    • Networks | WIFI | Routers | Ethernet | DSL | Cable Modems
  • Commercial Support Forums (Hosted by AVSIM)
    • FS2Crew Support Forum
    • Mindstar Aviation Support Forum
    • The RealityXP Support Forum
    • The Official DX10 Scenery Fixer Support Forum
    • The Multi-Crew Experience (MCE) Support Forum
    • Virtual Avionics Support Forum
    • Lorby-SI Support Forum
    • Pilot2ATC Users Forum
    • The Carenado Support Forum
    • The Alabeo Support Forum
    • Remote CDU for Phone / Tablet Official Support Forum
    • Airline2Sim Support Forum
    • SX Airport Design Forum
    • P3D Tweak Assistant (PTA) and RealismShaderPack
    • The simPlugins Support Forum
    • SimSettingsManager Official Support Forum
    • simFDR General Support Forum
    • Blue Sky Star Simulations Support Forum
    • Capt. PERO Support Forum
    • Flysimware Forum
    • Mid-Atlantic Air Museum Simulations Support
    • FSReborn Series Support Forum
    • Desk Pilot - Shared Cockpits
    • PhotoSim Labs - Bahamas sceneries
    • Fulcrum Simulator Controls
  • User-to-User Support Forums
  • Freeware Support Forums
  • Virtual Airlines News and Discussion
  • Home Cockpit Builders
  • Other Civil Aviation Simulators
  • International Language Forums
  • Other Forums

Categories

  • Articles
  • AVSIM News
  • File Library News
  • AVSIM Reviews
    • Hardware
    • Aircraft
    • Scenery
  • Product Announcements & Press Releases
  • What's New @ AVSIM
  • Interviews
  • AVSIM Editorials
  • Guest Editorials
  • Obituaries

Blogs

  • Tom Allensworth's Blog
  • Gaiiden's Scroll
  • Brandon's Box
  • Jess B's X-plane blog thingy
  • Tom_Test's Blog
  • Alpha Floor's Logbook
  • GolfPilot
  • adi518's Blog
  • Chase's Blog
  • The Big Tour
  • Tales of a Wannabe Pilot
  • Farmer Looking Skyward

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


About Me


About Me

Found 6 results

  1. I often get a reminder to update my GTN 750. I think I have the Version installed. When I turn on the GTN on the aircraft, the gauge screen shows Version 2.25.23. The SW Version shows 6.62.0 TRNG. I also have a Navigraph subscription, which I thought was being updated...but the Guage reads Nav and Charts 1909,,,, not the latest. What do I need to to to make sure Navigraph charts are updated? I tried to snap a picture but can't seem to attach to this post. My lack of computer skills. Sorry!
  2. It's my point of view. Ooops, I forgot a screenshot of my aircraft flying over some scenery. Tony
  3. Since the last Xplane 11 update the DC-6 loads with the pilots visible inside the cockpit, the flight engineer tab is gone and none of the switches are functional. Has anyone else had this issue and found a workaround? I am aware PMDG does not support Xplane 11. I just thought I would give it a shot and see if the community has had this issue and found a fix. Thanks!
  4. Hello, I was wondering if anybody could do a repaint for the aircraft I currently take flight lessons in. The tail number is N685DW. The aircraft currently does not have the "DANIEL WEBSTER COLLEGE" on the tail anymore. It is just plain white in that area now.
  5. Hello Avsim friends, I have the MCP, EFIS from Virtual Avionics all working great in p3dv4! But........I’m new on Xplane 11 and unable to get the hardware modules (MCP and EFIS) working. Do the modules work with the Xplane 11 (with the default planes)? My root cause and actions to try to solve the non functioning hardware: The icon of VA modules is green, the MCP is showing 0 signs in the displays but they do not interact with the simulator at all. What am I missing? Choosing a different profile in the configurator does not help. The status in the VA configurator program is showing xplane11 and showing the actual chosen plane like Cessna 182 or default Boeing 737. I downloaded the free 737 version from EADT installed it. After doing so, the VA configurator is showing the plain type info but again the MCP and EFIS are not working. When selecting the x737 profile in VA configurator it still does not work. The Windows firewall is off. So no problem with incoming or outgoing connections. Installed the 2.6 version (the VA plug-in is installed and active in Xplane). Installing 2.5 version does not help to resolve the problem. What am I missing? I'm lost.... please help. . Thank you. Mike
×
×
  • Create New...