Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

HenkA

Hot fix---a new problem

Recommended Posts

Hello everyone, After having installed the hotfix, something is going wrong for me. After having lined out the 737 on the runway, I switch on VNAV and LNAV. Then I let the engines stabilize at approx. 45% N1. Everything fine. However, as soon as I arm the TO/GA, the VNAV and LNAV lights extinguish (perhaps not the right word), the VNAV and LNAV lights are out., and I can't switch them on again.This happened after having installed the hotfix. Before, everything was OK.Any help is appreciated very muchThanks in advance,Henk Altena

Share this post


Link to post
Share on other sites

This appears to be normal scenario. They will appear again after 400 agl and you will then see them active in the PFD. You can also connect AP at this time and your climbout will continue automatically. Craig


Craig Williams

Share this post


Link to post
Share on other sites

Craig, Thanks for the answer. You are right. I tried it out, and it works with the hotfix. And....no freezing up until now. Cheers, Henk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is this supposed to do that (Does it IRL) or is it a bug. Asking because i just got me first panel freeze, and i will maybe install the Hot Fix, but i am afraid it will do more damage than good.


Patrick - Denmark

i7 10900k - GTX1060 (To be upgraded to RTX3080-ti) - 32 GB of RAM - Nvme SSD - 100 mbps internet

Share this post


Link to post
Share on other sites
Is this supposed to do that (Does it IRL) or is it a bug.
It's supposed to do that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Like.....It does it irl (Stupid question maybe)


Patrick - Denmark

i7 10900k - GTX1060 (To be upgraded to RTX3080-ti) - 32 GB of RAM - Nvme SSD - 100 mbps internet

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have problems after the hotfix will make a new install without hotfix and see what happen


Boeing777_Banner_Pilot.jpg

 

Francisco Bermudez

Share this post


Link to post
Share on other sites

Whats your problem.


Patrick - Denmark

i7 10900k - GTX1060 (To be upgraded to RTX3080-ti) - 32 GB of RAM - Nvme SSD - 100 mbps internet

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    43%
    $10,945.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...