Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

sidh

Any help will be appreciated regarding CFG problem

Recommended Posts

Hello folks,

Guys I noticed something wrong with my FSX cfg, I think it wasn't happening before..

 

I am noticing that my TEXTURE_MAX_LOAD automatically resets it self to 1024 where as I always set it at 4096

Same with LOD_RADIUS=4.500000 when I set it to LOD_RADIUS=6.500000

This happens after I start fsx and when i check back again both are at same default values and rest of the settings in cfg remain same what I 

set.

I did these 2 changes to make blurries go away and it worked out/

Please help me out

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

That is normal FSX behavior - if you access the Options/Settings/Display tab, FSX will reset these values

to the "highest standard" values.

 

Best way to go is:  Options/Settings/Save and give it a name you can remember, like "TML 4096 LOD 6.5"

 

You can load this in flight, using Options/Settings/Load.

 

The cfg file you saved can be found in the Flight Simulator X Files folder, and can be edited with Notepad.

 

I have several files:  LOD 4.5, LOD 5.5, ready to load when I need them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That is normal FSX behavior - if you access the Options/Settings/Display tab, FSX will reset these values

to the "highest standard" values.

Oh ok.. Thanks a lot, Do I have to re set them everytime I use display menu?

And Can you give some CFG tips on stutter free  environment I am using Kostas tweaks though

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is a duplicate post so I'm locking this one.

 

Jim Young

AVSIM Moderator

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.