Sign in to follow this  
JaimeHorton

777 Cockpit dome light not working correctly

Recommended Posts

Hey everyone 

 

noticed that my dome light is not working right 

 

see picture 

 

the light will come on and the texture shows the light as on, however the light does not illuminate the flight deck 

im running fsx in dx10 

 

i have tried running the fixer again and im using the current version ( steves dx10 fixer )

also ive tried deleting my shader files 

 

any other ideas 

 

Thanks 

JHo

post-301024-0-72743200-1387472808.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

This problem is not exclusive to the T7.    It also occurs on the 737NGX in DX10.   The only time the light seems to work for me is after I am on the ground and the FS2Crew FO turns on all the lights for shutdown procedures but it quickly shuts off again after a few seconds.    I can't get it to work at night though by manually flipping the switch myself.  The light comes on and it has a pretty bloom around it but it does not shed any light forward on to the control panels.   If you find the solution to your problem then maybe I will find mine as well.   It's obviously being powered by the same programming code.

Share this post


Link to post
Share on other sites

They didn't test it for compatibility with DX10, for what it's worth.  I know that doesn't fix your issue, but it's worth noting that it was set up for DX9.

 

Has anyone checked to see if it's working after engine start?  I think one of the aircraft actually used a hacked smoke effect to make the light.  Since the smoke effect was somehow linked to the engines, it required them to be on for the light to fully function.

 

I could be making that up, though...I can't remember the actual original topic/post/etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

doesn't work after engine start as well 

 

tell you this 

ill fly with no dome light forever before ill go back to dx9 

 

ha

hopefully we can find a solution i don't have fscrew

 

however i do alot of night flying so the light would be handy 

 

thanks 

jho

Share this post


Link to post
Share on other sites

Works fine for me in DX10. Not had the issue as described. I would suggest you guys ask Steve in the DX10 (forum) if he can help. Sounds like a DX10 setting not right.

BTW, the NGX works fine here too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll be switching to DX10 tomorrow or the day after tomorrow so I'll see if I experience the same dome lights issue... we might as well ask in the Steve's DX10 forum to get a quick answer.. it works for some people, I bet it's a fixer's settings or shaders..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this