Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PIC007

Unable to 'paste'

Recommended Posts

After this last round of forum 'adjustments' I now cannot paste a link into a reply, even though I can paste the same link everywhere else. Is this by design now or a bug?

 

Thanks

 


Jay

Share this post


Link to post
Share on other sites

So it works ok for you Ron? I just tried to copy paste some text here and doesn't work at all for me. This is weird


Jay

Share this post


Link to post
Share on other sites

Man I have tried everything I can think of, CTRL+C  CTRL+V, checked all the forum settings in my profile.... it works ok everywhere but here....tks for replying


Jay

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you are using IE11 (as I am) there are some incompatibilities that prevent certain common-place actions such as Ctrl-V pasting, or even quoting simply don't work in BBCode Mode.

 

In the upper left toolbar is an icon that, when clicked on will switch off the BBCode Mode. By doing this, you can then paste stuff into your reply. When done, click on the icon again to switch back to BBCode Mode.

 

Alternatively, use Chrome, Firefox or another compatible browser until the forum software is updated to support IE11.


Fr. Bill    

AOPA Member: 07141481 AARP Member: 3209010556

Interests: Gauge Programming - 3d Modeling for Milviz

Many Thanks to All That Donated To Our Server Drive!

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you are using IE11 (as I am) there are some incompatibilities that prevent certain common-place actions such as Ctrl-V pasting, or even quoting simply don't work in BBCode Mode.

 

In the upper left toolbar is an icon that, when clicked on will switch off the BBCode Mode. By doing this, you can then paste stuff into your reply. When done, click on the icon again to switch back to BBCode Mode.

 

Alternatively, use Chrome, Firefox or another compatible browser until the forum software is updated to support IE11.

Thanks Bill! That solved it, man this has been driving me crazy, I wonder why it's only the Avsim forums affected


Jay

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Bill! That solved it, man this has been driving me crazy, I wonder why it's only the Avsim forums affected

The latest update to the forum software was done just prior to the release of IE11, so that would be the reason here.

 

However, it's not the only place where IE11 incompatibility has been demonstrated. I have a paid ftp host who's software complains about my "unsupported browser" but when I select "continue anyway" just goes ahead and lets me get my work done... :Cuppa:

 

Good old Microsoft and their apparent policy of "if it ain't broke yet, keep updating it until it is!" :LMAO:


Fr. Bill    

AOPA Member: 07141481 AARP Member: 3209010556

Interests: Gauge Programming - 3d Modeling for Milviz

Many Thanks to All That Donated To Our Server Drive!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    22%
    $5,550.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...