Sign in to follow this  
Alberto Zanot

Runway rabbit lights is missing

Recommended Posts

I have a problem. Suddenly the "runway rabbit" is missing on all runways (ie the moving lights on the extended runway centerline).The lights is there (white), but the moving pattern (rabbit) is no function.Does somebody know what is wrong here?Magnus Wennevold

Edited by n4gix
Update to ask the question.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Rather than "lock" the topic, how about let's give a chance for discussion. I've Merged Alberto's post with the original, and updated the poster's name and today's date.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you Nagix, that is the way a forum should work :)

bytheway, i understand that it was a very noob question... I've noticed that the rabbit lights are there, and you can see them only in certain weather conditions, i.e. fog. With clear weather they're off. I think this is also the way it works in real life.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep, they are usually only turned on by ATC in low visibiity conditions. And BTW, they're called "Running Rabbit".

Share this post


Link to post
Share on other sites

You are most welcome Alberto. I'm happy that you've figured out the answer too! :Applause:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this