Sign in to follow this  
mikensherri328

FSX Missing Liveries from Default Aircraft and Some Add-ons

Recommended Posts

I looked and could not find anything exactly like this.

 

I had an issue on my previous computer where the extra liveries of all the default planes, and some of the add on planes just disappeared one day. I was having frame rate issues and other problems with the computer so we bought a new one (with windows 8.1)

 

Installed FSX today and have the same problem with the missing planes. I looked in the files and they all have thumbnails and the aircraft files look like I think they should. The frame rate problems are solved with the new hardware.

 

Still waiting to reinstall my traffic software and scenery...hope no problems arise with them.

 

First, any tips on how to get the extra liveries back? Also, how could the install have the same problems on a brand new computer when I installed straight from the DVD's and installed the 2 service packs from the FSX software?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Do you have "show all variations" checked on the bottom of the plane selection page?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow, okay I definitely feel like a moron. That was it.

 

And there I was looking through config files and such.

 

I guess sometimes with computers you think the problem has to be more complicated than it is. Never even noticed that button was there on the selection screen...after all these years lol

 

Thanks Jay!

Share this post


Link to post
Share on other sites

As an extension to this topic, I have a multitude of WOAI installed on both FSX and FS9. On FS9 they all show up. However, for FSX there is only a smidgen of them - not the vast numbers as I would have expected!

 

Can someone point me to where the issue can be resolved?

 

Thanks

 

Sauviat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Planes won't show up in FSX' aircraft selection menu if their folders don't contain a "panel" and/or "sound" folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My issue is with the WOAI not showing up in the simulator, nothing to do with the selection menu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

WOAI was installed with the FSX installer, so there is no requirement for conversion.

 

I use AIFP and a nice piece of software it is, too!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow, okay I definitely feel like a moron. That was it.

 

And there I was looking through config files and such.

 

I guess sometimes with computers you think the problem has to be more complicated than it is. Never even noticed that button was there on the selection screen...after all these years lol

 

Thanks Jay!

 

Glad it was that simple, fair winds! :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this