Sign in to follow this  
Xsocto19

Vor Bug?

Recommended Posts

Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

 

 


Can"t get the screen to get back to FMS1....Any ide?

 

Is this an FS2Crew issue or a MJC Dash 8 issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fs2crew,i post a picture at fs2crew home page at facebook..i don"t know how to upload picture here :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fs2crew,i post a picture at fs2crew home page at facebook..i don"t know how to upload picture here :/

 

To post a the best way is to use the tool snipping tool just type it in the search box and than it will bring it up the selection than once you use it save the snippet to a desk top folder

 

Than go here

http://fsfiles.org/flightsimshotsv2/

 

Than once you downloaded  the picture  you need to press the bb code  to insert your picture in the post

 

Here is  a link to the ftx forum on how to insert picture it works on all forums  that I use anyway

 

http://www.orbxsystems.com/forum/topic/38447-how-to-post-a-screenshot-on-the-orbx-forums/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you ! here is a picture from last time i used fs2crew and said (Set coruse at my side xxx) after that FO wil not set it back to FMS1.

 

5SIrX.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


NVM ! work fine now :)

 

Glad you got it sorted, whatever it was  B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this