Sign in to follow this  
Southwest69

My new rig and some questions

Recommended Posts

Sorry if this is in the wrong area.

 

I have been an avid FS9'er for many years and my old rig passed away a few months ago. it wasn't the most powerful rig in the world but I had added many add one and tweaked things here and there and it ran to an acceptable level.

 

So, I have bought a new rig, specs below

 

AMD Piledriver FX-6 Black edition 6 core at 3.90GHz CPU

NVidia GeForce GTX960 2048MB GDDR5 GPU

16GB DDR3 1600MHz memory

 

Now the questions:-

 

I've loaded Fs9 and made the changes to the display settings. I've then gone to the NVdia control panel to do some tweaking there too. I can't seem to get rid of jaggies in the scenery. Anyone got any suggestions for the settings I should try in the NVidia control panel?

 

In my old set up I remember adjusting some of the config settings. That was in XP and I've now got Windows 7 64bit. Can someone tell me a) where I can find the config files and b) any suggestions as to the changes I should be making?

 

Any advice welcome.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Still can't find the config file.

 

There are two showing, one is cascading style sheet document which I can open but it isn't the one I need to adjust. The other is a Jscript script. File which I can't open.

 

Any help appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In Win7/64 FS9 config file(cfg) is found at-

 

Users/your name/AppData/Roaming/Microsoft/FS9

 

Suggest you make a back-up copy before altering the .cfg file.   B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Appliance.

 

Just ride this and I don't have an AppData file in Users/Tony/

 

Any clues?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

just click the start button , bottom left of your screen, ant type "hidden folders" into the box imediately above it. This will bring up the folder options settings box.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks to all who have offered help.

 

I was fine in the XP era but Windows 7 is a different ball game.

 

Have a great weekend all :BigGrin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this