Sign in to follow this  
Driver170

Loosing sound

Recommended Posts

I just moved my USB sound dongle for my headset to another USB port. Its all running well again but i've lost some sound and thats the clicking noise of when you move switches etc. Everything else is sounding great :) is there a way round this without me quitting my flight on vatsim and restarting FSX

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I just moved my USB sound dongle for my headset to another USB port. Its all running well again but i've lost some sound and thats the clicking noise of when you move switches etc. Everything else is sounding great :) is there a way round this without me quitting my flight on vatsim and restarting FSX

 

I don't think so, no. Unless you can see it in the Sound Config screen of FSX (and NGX), then no. Try the same with vPilot, or SB and you'd see the same issue. Programs don't usually re-poll the USB ports mid-run.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahh found the cure - reselect your audio device in the FMC sound options

So select and execute another audio device and reselect your device ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this