Sign in to follow this  
BIGSKY

WOAI killing my UT2 Traffic in P3D V3.2

Recommended Posts

As the title states,is anyone having this issue? thanks.

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Most likely because woai is in FS9 format. Check your folders if there's any FS9.bgl's and then convert them with AIFP.

Share this post


Link to post

Most likely because woai is in FS9 format. Check your folders if there's any FS9.bgl's and then convert them with AIFP.

UT2 doesn't use traffic bgls, so in this case your assessment is in correct as it doesn't matter what traffic bgls are present. However your point is valid for other traffic programs that use bgl based traffic file as you can't mix FS9 and FSX format traffic files and expect all traffic to show.

As the title states,is anyone having this issue? thanks.

I'd look to your UT2 settings and installation of UT2 as WOAI or any other traffic files can coexist with UT2.

 

It's possible that one of the UT2 hot keys to disable or reduce traffic is getting executed and causing the UT2 traffic to not show up.

Share this post


Link to post

As the title states,is anyone having this issue? thanks.

 

I don't have WOAI, so i wont be of any help,  But what do you mean?    " WOAI killing my UT2 Traffic in P3D V3.2" 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this