Sign in to follow this  
Gregg_Seipp

RealismShaderPack black clouds 3.3.5...what to do?

Recommended Posts

Hi all,

 

I installed the shaders in 3.3.5 and got black clouds.  Any fixes out there?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi all,

 

I installed the shaders in 3.3.5 and got black clouds.  Any fixes out there?

 

By the way this pack does not work with 3.5 you have to use PTA no wonder its hosed - oops

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you deleted the Shaders cache? This must be done otherwise you can get black clouds. If this does not work, I would start with the original ShadersHSL and use PTA.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem here.   I deleted the shaders and reinstalled the Client but no joy.  Any other ideas ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You must restore the  SHADERSHLSL folder that it says to Backup into your Main P3D folder.

Overwrite everything and it will solve the black cloud problem.

Just deleting the Shaders (in your Users/local)folder will not work.

as it says here realism pack doesnt work with 3.5 only PTA

 

    steve

Share this post


Link to post
Share on other sites

A reminder - it is against the policy of Avsim and strictly prohibited by LM for a user to share copyrighted files. Please do not share and do not ask.  

 

Thanx,

 

Vic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this