Sign in to follow this  
luisca_2001

Fsx ground texture blurry

Recommended Posts

I have a problem with my ground texture of ftx orbx so can someone help me please.

 

My laptob is a INTEL® CORE i5-4210U CPU @ 1.70GHz 2.40GHz

RAM: 4,00 gb

OS: x64

Graphic card: Nvidia GForce 820M

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I hate to be the bearer of bad news, but your laptop is not going to be very capable of running FSX well, especially with any add on scenery, weather, or AI traffic. 

Share this post


Link to post

I have the same problem but with p3dv2.

And I have i7-2600K OCed to 4.5 Ghz, GTX 770 4GB, 16GB ram. Dont matter how low my settings are. Results are the same.

Share this post


Link to post

post you issue  at the ftx forum sure that Ben can solve your issue

Share this post


Link to post

got the same issue with SoCal

 

Though not a new Rig

AMD Phenom II X4 975,

ATI Radeon R9-280X Crmison is on default

OS Win7 64Bit, used Nick Tweaks

FSX SE, ORBX SoCal is the only addon no IA, no tweaks 

Sliders set to high (not extreme) very close to what it's in the ORBX User manual

 

Limited FPS to 30

Performance is very good. Taking off cruising & landing 20-30FPS even over KSAN Class B, all stable when it comes to flying, however

 

When on the ground all is sharp and clear, once airborne all is blurry

 

Not even sure how to start troubleshooting (I was trying with turning all sliders to the left, but no luck ) (:-

 

Any help will be highly appreciated

 

Tnx

 

Yair

Share this post


Link to post

I had the same problem with OLC Europe. When I had that installed everything was blurry almost right from takeoff. After a few minutes of flight my ground textures was just a green brown mess. Looked horrible. No matter what I did, I couldn't fix it. Somtimes the scenery cleared up on approach.

 

I fixed it simply by uninstall OLC Europe. Now I only run Global base and eveything looks really sharp and good 9 out of 10 times. I also had Night environment installed but it was the same. It seems that I cannot have anything installed on top of global base.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this