Sign in to follow this  
MarkN1232

Strange problem

Recommended Posts

I downloaded the PMDG 777-200 and added 3 liveries to my favorites. When I choose a particular 777, only 1 of the 3 load after I hit "ok", the other 2 just give me a blank screen. I'm running the program as Administrator, and have restarted my computer several times with the same result. Any ideas?

 

Thanks

 

Mark Nelson

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Did you add them through the PMDG software, or as we would freeware, by copy paste to texture folders?

​Liam Reynolds

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you used the PMDG Operations Center (OC), then verify in the OC with the Livery Manager that the installed liveries appear.

 

Using FSX, FSXSE or P3D?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are these PMDG-supplied liveries or  ones you downloaded?  If third party (i.e. downloaded on AVSIM), maybe there is an error in the installed files.  When  you say you see a "blank screen" do you mean a white image of the aircraft in the startup screen or a completely blank screen.  If it's a white/blank image of the aircraft, it may be very easy to fix.

 

Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this