Sign in to follow this  
StewCal

Strange Problem with Ground Textures

Recommended Posts

I've noticed that after a long flight with the Queen my ground textures go totally blurry.  If I go into settings and make a slight change to something the screen will rewrite and they will come back (for a while anyway).  This only seems to happen with the Queen.  I'm at work now but will post some screen shots when I get home.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Using the wrong affinity mask can cause this.  I don't think it is related to PMDG other than you are flying a complex aircraft simulation. You might seek help next door in the avsim P3D or FSX forums.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks.  I was planning on letting P3d rebuild the CFG file to see if that would help...Interesting that I've only seen this with the Queen.  Did a 9 hour test flight with the 777 and did not see the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

FWIW, I encounter same issues with blurry textures with the Queen and AF=14. Textures load much smoother if AF is omitted in the cfg. (6700k HT off)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this