Dane Watson

Middle Mouse Button Changed?

Recommended Posts

Did the MMB get changed? I used to like the ability to press the MMB and the CP Menu options would pop up, that was very handy.

It is not working anymore - why?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I'm using the newest version and I have problem with the Mouse Controls setup in Preferences --> Camera too.

I tick several options and it doesn't work. However if I restart chaseplane, it will work. You can try to restart it and see, but it is only a workaround for now. There is something wrong with it.

It was working with 0.1.700 but 0.1.704 somehow mess it up.

Hoang Le

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having the same problem with the Middle Mouse button not showing the view selector?? It worked last week.

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, Nominator said:

I am having the same problem with the Middle Mouse button not showing the view selector?? It worked last week.

Have you tried to restart Chaseplane? During flight, exit chaseplane completely and open it again.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Hoang, yes I tried restarting CP but my MMB does not trigger, what I thought was a very useful tool, to bring up a type of heads-up-display which then allowed you to access the CP UI menus. I miss that feature, would like to see it brought back.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Dane Watson said:

Hi Hoang, yes I tried restarting CP but my MMB does not trigger, what I thought was a very useful tool, to bring up a type of heads-up-display which then allowed you to access the CP UI menus. I miss that feature, would like to see it brought back.

After recent Protocolerror problem that just occured minutes earlier I think they revert back to 0.1.633 and it is working normally now.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

What I was refering to was the option found in ver. 0.1.663 that allowed Enable Middle Mouse View Selector found in Preferences\Camera

 

ou0LtFsF8Gr2E3ucJDtYvjaDfHlL9dKNLDqVoT5_

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I just try to enable that option and it works for me

Hoang Le

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keven - first let me say I am amazed at your speedy response to issues - great job sir.

I did find issues at first starting CP - see attached printscreen. Tried it twice and then instead of clicking OK to the Download Failed I left it for a while then clicked OK then the download of 0.1.704 processed.

Just so you know the MMB does not work for View Selector - see my email to you about 9:30 PM PST

-_8e8tZj2264D7EyBFjY840j8uHW6ttjuckr828J

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keven, got your email - did the RegEdit restarted CP but the MB does not show View Selector (Hold Steady)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now