hawx2k

Server issues, re-download to Alpha 1.1, now download fails

Recommended Posts

Good morning,

after the server hick up Chaseplane made me fall back to Alpha 1.1. In Alpha 1.1 I don't see my presets any more (which is kind of annoying). And now, when I try and start Chaseplane it says "Download failed" and closes.

Two questions:

(1) is the server really back up again?

(2) how should I best continue to get all my camera presets back because they are not installed locally?

Thanks,

Jan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I uninstalled chaseplane because of the same problem, and tried to reinstall again, and I'm having issues. Sent the report chaseplane generated. I rebooted and tried again, but no joy, and this is what my computer is saying;

Problem signature:
  Problem Event Name:    CLR20r3
  Problem Signature 01:    auto_updater.exe
  Problem Signature 02:    1.0.0.19
  Problem Signature 03:    588cf9a1
  Problem Signature 04:    System.Web.Extensions
  Problem Signature 05:    4.6.1590.0
  Problem Signature 06:    5787ef03
  Problem Signature 07:    d88
  Problem Signature 08:    e8
  Problem Signature 09:    System.Windows.Markup.XamlParse
  OS Version:    6.1.7601.2.1.0.256.1
  Locale ID:    1033
  Additional Information 1:    0a9e
  Additional Information 2:    0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
  Additional Information 3:    0a9e
  Additional Information 4:    0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello again,

now it seems to have fixed itself. It now was able to complete the 0.1.704 Alpha download and install, and also the presets are there again. 

So, it all seems to depend on the servers being up and running at 100%. Well, you know that by now, so let's hope there is a solution coming for cases as these, where they aren't. Also, because it isn't obvious. The initial error message prompting me to re-install was "Something went wrong." :)

Thanks,

Jan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, no joy for me. Neither ChasePlane nor precipitFX is working now, and wont install anymore. Nothing but error messages.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

We are aware of the issue but it won't be fixed until later this morning. Thank you for your patience!

Keven

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am also unable to download the update to v0.1.704. With every startup it shows the message 'download failed'.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now