Recommended Posts

Whatever was just downloaded, Chase Plane.exe died.  Went to the "OldProps" folder in 'Programsx86' - nothing.  You didn't repond to my last so you may not repond to this so, since this trial and error stuff is scewing up more than you probably like, just get to me when you can. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

After the v.0.1.712 Alpha update chaseplane is completely dead for me also. It loads but nothing at all works. Keybindings, nothing at all. Even clicking on the presets will not change views anymore. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, Wispy said:

After the v.0.1.712 Alpha update chaseplane is completely dead for me also. It loads but nothing at all works. Keybindings, nothing at all. Even clicking on the presets will not change views anymore. 

 

4 hours ago, Keven Menard said:

Have you tried reinstalling it from VFXCentral?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uninstalling from VFX central and re-installing seems to have fixed it. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Our Server host messed up something on our server rack. We are waiting for them to resolve the issue.
Thank you for your patience

Regards,
Keven

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now