MarkW

CTD with PMDG DC-6

Recommended Posts

I think Chaseplane is causing a crash of the sim (it just disappears with no trace in AppCrashView) with the DC-6.  Every time I fly I get a CTD but today I turned off CP and had no problems.  Is this something you could look into?   thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Try disabling Advanced Features in the settings and try again. let me know if it still crashes

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been running CP for a while now - with no major problems.

I bought the PMDG DC-6 a couple of days ago and have [suddenly] been getting the same P3Dv4 crashes. Strangely, they seem to happen at the same/exact spot in the airport (from taxiway hold point onto the runway). No problems anywhere else. Somehow, it appears to be scenery related <?>.

I'll try disabling the "advanced" option to see if it helps. Will have to wait until 3.42 gets fixed though, as I can't se my X-52 with it at the moment ;)

Adam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll also add that I have had DC6 crashes.  Usually on initial taxi to runway and just after touchdown.  No problems without CP.  I'll turn off advanced features and see what happens.  3.42 has broken joystick input, but that is already reported

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just published an update for the joystick controls, sorry for the inconvenience!

Regards,
Keven

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Keven Menard said:

I just published an update for the joystick controls, sorry for the inconvenience!

Thanks, Keven - all good now - I can go back to testing the DC-6 (with "advanced features" disabled)! Watch this space!

Adam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well ... we have good news and we have bad news!!

Good news: It doesn't appear to be Chaseplane-related.
Bad news: I get the crash quite often - after startup, just beginning to taxi - even with CP not running.

So ... looks like I'll be visiting the PMDG support forums :-((

Adam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, that's good news for me!

Thanks for the update and good luck on your research for a solution!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now