maxhades

What the hell

Recommended Posts

Sorry but i have to say this

the new build destroy everything on my presets! Than i have a lot of outsideviews i don't need. Left wing, right wing...via button S and one of my joysticbuttons. I never had this before.

????

 

Max

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I'm surprised. I put a word in one of my posts that was a lot less socially offensive, and it was censored by the Avsim staff.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In detail

-Button S doesn't work...maybe sometimes. Same command is on one of my joystick buttons and doesn't work too. Normaly i switch between outside and inside very simple. NOW IF it works it shows me a lot of outsideviews in different angels which i don't need!

-And the hot corner function doesn't work properly or did i missed something? It needs a lot of time for changing views!

-A workaround in the chaseplane mask with the sim in windowmode doesn't work anymore. Like assign keys...

The right mouse button doesn't work in that case.

-Saving assign keys in the presets doesn't work anymore!

-For me Ground effect doesn't work anymore! Only in outside view but then very heavy!

Blast area slider is greyed out and i can't move it.

I forget...Experminental mode/Vers FSX

 

Max

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
59 minutes ago, signmanbob said:

I'm surprised. I put a word in one of my posts that was a lot less socially offensive, and it was censored by the Avsim staff.

I can't find any offensive or bad words here. Only a statement. Sorry...

The title of my post is more sarcastically than bad.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, maxhades said:

In detail

-Button S doesn't work...maybe sometimes. Same command is on one of my joystick buttons and doesn't work too. Normaly i switch between outside and inside very simple. NOW IF it works it shows me a lot of outsideviews in different angels which i don't need!

-And the hot corner function doesn't work properly or did i missed something? It needs a lot of time for changing views!

-A workaround in the chaseplane mask with the sim in windowmode doesn't work anymore. Like assign keys...

The right mouse button doesn't work in that case.

-Saving assign keys in the presets doesnt't work anymore!

-For me Ground effect doesn't work anymore!

I forget...Vers FSX

 

Max

  1. What does Button S mean? Are you talking about the Next Category button in the sim?
  2. What have you tried to make Hot Corners work?
  3. Not sure I understand the workaround issue with the CP mask, we are not doing anything with the right mouse button
  4. When you say "doesn't work", can you be more specific on what the app does when you try to do it?
  5. For the ground effect, we have had similar reports. What aircraft are you using when this issue occurs?

Regards,
Keven

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Keven

1 Yes the next category button which works well is the stable version and in the previous experm version.

2 Well, i have assigned different views!? hmm

3 For example i want assign a new key command or rename one of my views in the preset i can't open the options via the right mousebutton. I have to shut down the window to do this.(Sim-windowmode)

4 Now i have done a new preset(lost with the new update) with different views for my A2A Cessna. When i start the sim again the assigned keys are not safed. The field is empty! The new presets are there.

5 For now all A2A aircrafts an one Ant's addon. I have testet no more for now! I guess all aircrafts doesn't work

And the blast slider in motion effects is greyed out. I can't move it!

Cheers

Max

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you generate a Report file from the Preferences and send the report to me via the email at the top of the report?

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, maxhades said:

I can't find any offensive or bad words here. Only a statement. Sorry...

The title of my post is more sarcastically than bad.

It doesn't offend me.  I just thought it was funny because the milder form of the same word offended one of the staff and they replaced it with "used a bad word" or something like that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keven

Groundeffects are still there

Blast effect slider is greyed out and not aviable!

S Button doesn't work as before right now! It switches to outsideview and not back to cockpit first but to all other outsideviews(all cameradeffinitions in the different aircraft.cfg)

Assign buttons on cockpit presets doesn't save. After new start the field of the presets is empty!

I send you my report now

Why in the report experimental version=false?

Max

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here Keven only on the not saving.  If I try to create a new outside camera and assign it to say CTRL+0 the camera above it will suddenly have the same CTRL+0.

Sorry Max for jumping in here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

no problem. Hope i can get back to buisness soon with the sim. All of my problems persists. Only groundeffect works now!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alright,

  1. Preset shortcuts are fixed;
  2. Disabled Blast slider is fixed;

Thanks everyone for their reports, we got that fixed!

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, maxhades said:

S Button doesn't work as before right now! It switches to outsideview and not back to cockpit first but to all other outsideviews(all cameradeffinitions in the different aircraft.cfg)

We have moved our cameras outside the Aircraft folder to the Custom section (positioned at the end of the list) causing this effect.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, maxhades said:

And what can i do to fix this for me? Thx

You can assign direct keys in the P3D settings:

P3D > Options > Controls

Search for "view camera"

0 = Unused
1 = On-Board (ChasePlane)
2 = Cockpit
3 = Locked Spot
4 = Top-Down
5 = Static (ChasePlane)
6 = Outside (ChasePlane)
7 = Unused
8 = Gimbal (ChasePlane)
9 = Unused

You can modify the cameras.cfg file to order them differently but we cannot support those modifications

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know i can clean up the aircraft.cfg entrys too! By the way i have FSX but i guess it is the same. Thx i will try it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, maxhades said:

I know i can clean up the aircraft.cfg entrys too! By the way i have FSX but i guess it is the same. Thx i will try it.

I have not tested in FSX but I’m 99% confident those are in FSX as well (maybe under a different name)

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is different in Fsx! I have not figured it out. I will test it

In Fsx it starts with

Camera 0

Camera 4

Up to 9

 

No camera 1-3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Again. Assigned keys for different views is not saved. After re start the sim i have to create again new buttons because not saved.

And the new views doesn't work as good in FSX. Completley confusing. After some tests now the configered presets for outsideviews doesn't work. Haha

And for some reason the hot corner works or not. But i don't need it realy for now.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
40 minutes ago, maxhades said:

No camera 1-3

It might be called Spot View or something like that.

I will check for the control assignments, I'm getting other reports of the same issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No stress

I start my sim for the fourth time now and the assigned keys for my presets are not saved...damned. Presets still there!

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, Keven Menard said:

It might be called Spot View or something like that.

I will check for the control assignments, I'm getting other reports of the same issue.

I do it easy.

S for next view and instead of S again shift S to jump back in the cockpit. The joystick button for that is now useless.

Bit sad but it is how it is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could be something wrong with the engine motion effect? No green bar is showing but effect is still there?(inside Cockpit) And the effect is not as it was before the update!

Same settings but realy shaky and looks strange to me. Looks like the inside effect is outside and vice versa?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now