Pnes

He says "I need yours breaks OFF"

Recommended Posts

I managed to install Pilot2ATC + Navigraph, I established established Pilot2ATC connection with X-plane. I enter the Pilot2ATC flight plan, validate it and request clearence.

A voice repeats to me all the time "..i need yours breaks OFF.", I release the brakes, while the engine is not started, the plane backs up alone until it puts in a position lambda in full middle and there silence over "..i need yours breaks OFF."

I do not understand absolutely anything that causes this. Please, if you could help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

19 minutes ago, Pnes said:

I managed to install Pilot2ATC + Navigraph, I established established Pilot2ATC connection with X-plane. I enter the Pilot2ATC flight plan, validate it and request clearence.

A voice repeats to me all the time "..i need yours breaks OFF.", I release the brakes, while the engine is not started, the plane backs up alone until it puts in a position lambda in full middle and there silence over "..i need yours breaks OFF."

I do not understand absolutely anything that causes this. Please, if you could help me?

That's probably not P2ATC that is sending you that message, what plane are you using? What other plugins do you have installed?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds like a ground handling program trying to do a pushback. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exact !!! thank you very much for giving me the track.

Here is what happened.

Two years ago when I bought X-plane and joystick, I gave the joystick keys the pushback functions of X-plane. I have never used it because I have better pushback and I forgot.

When I configured Pilot2ATC, it asks to give joystick keys. There, I attributed the same keys as those given to the pusback of X-plane !!!

So when I activate the joystick Pilot2ATC worked and the plane was doing a pushback !!! That's why a voice asked me: "i need yours breaks OFF".

I corrected this mistake and everything works fine.

Thank you very much and very much.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now