jetsmell

Losing controls

Recommended Posts

The other day I had no rudder, that was fixed. I started a flight this evening with everything working. I disconnected the auto pilot so I could land and discovered my rudder, aileron, and elevator wasn't working which resulted in a nasty crash. The throttle and flaps worked. I'm not having a problem with this in FSX SE. I do have FSUIPC 5 but prefer not to use it because for me it's too complicated.

Edited by jetsmell

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Are you using, by chance, Rex Skyforce?

Share this post


Link to post
2 hours ago, RichieFly said:

Are you using, by chance

good question ......but by any chance, what are you ????


Share this post


Link to post

" Are you using, by chance, Rex Skyforce? "  Yes, I have it.

Share this post


Link to post

I've experienced the same loss of control where the control surfaces can be seen moving but there is no reaction. I also use REX.

Share this post


Link to post

I was asking because I was having the same problem as you described. Only by not loading Rex Sky Force, did the problem stop. 

I've flown many hours since and have not seen the problem again. I'm not saying it's for sure RSF, but since I stopped using it, no problems. I don't know why and frankly don't care. Maybe a certain set of combined setting...

Anyway, that's my experience.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now