Ray Proudfoot

Emails not being received for subscribed topics

Recommended Posts

I have stopped receiving emails from AvSim for new posts on topics I’m subscribed to. Seems to have started overnight Sat into Sun.

Are you aware if this and am I alone in missing them?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

New content for things you follow is turned off.  The only thing you are subscribed to is "someone comments on something I follow".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jim,

I haven't received a notification for your reply to this topic. Something is definitely wrong unless you have changed the rules over the weekend.

Share this post


Link to post
Share on other sites
31 minutes ago, Ray Proudfoot said:

Jim,

I haven't received a notification for your reply to this topic. Something is definitely wrong unless you have changed the rules over the weekend.

I'm receiving all notifications(only to Topics I follow), no issues, Ray.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rules were not changed Ray. I can make modifications to your notifications but I have not touched them or any others.  In my case, I sometimes receive notifications a day later.  All I can say is no rules have been changed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

How bizarre only me appears to be affected. I'll log out and clear my cache and perhaps the cookie. More later.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could someone please post so I can check if I'm getting an email please.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've just checked my deleted items folder and the last notification I received was sent at 00:01 on Sunday 3 March. Nothing since.

That seems a curious time. I have checked my spam folder and it's empty.

Can Jim or another mod please check what notifications were sent to my address after that time assuming some were. If they were sent then I need to contact my mail provider so your IP address and sender email would be appreciated please.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posting test...test...can you hear me now?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No email received Charlie. Nothing since 00:01 Sunday.

Can you please confirm they are being sent from AvSim to my address?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Something isn't right at AvSim. In my "Manage Followed Content" I have several topics. One shows as having been last updated 1 hour ago but looking at that topic the last post was 19 hours ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Ray Proudfoot said:

Something isn't right at AvSim. In my "Manage Followed Content" I have several topics. One shows as having been last updated 1 hour ago but looking at that topic the last post was 19 hours ago.

That is because I opened the "Following" item at the top of each topic to see who was following and to be sure you were following.  I will send this topic to the AVSIM Tech to see if he has any solutions.  You do not need our IP address.  Just make sure your e-mail program will allow anything from AVSIM.com or AVSIM.net.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Jim. No email notifications received for this topic. I had 17 pages of subscribed topics so had a clear out and got it down to 7. Doesn’t seem to have made any difference.

I have no lock on any emails from those two addresses. Would appreciate it if your tech people could confirm if automated emails were sent to my address.

I did notice nearly all my options to receive an email for subscribed topics were not selected. Odd. I have now enabled email for them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have passed it on to Brian, our AVSIM Tech. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

The floodgate has opened. Whatever Brian did has fixed the problem. 73 emails received this morning most of which are from AvSim for topic subscriptions.

Many thanks chaps! 👍

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I suddenly got a lot too!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Jim Young said:

I suddenly got a lot too!

Ah so it wasn't just me affected. It did seem odd when I hadn't made any changes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now