Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

chuchu40

HUD display gone

Recommended Posts

Hi guys. Ive read the different posts on how to get the HUD to show up all together but my problem is that the HUD is visible but its not showing any information in it...its dead empty..any suggestions? thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

submit a support ticket in, its the dll.xml thats corrupted. If you have made a back up copy of your hard drive than its a matter replacing the good dll.xml for the corrupted one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My understanding of the op post that he has checked the relevent post on the clr button since thats the first thing you check

Share this post


Link to post
Share on other sites

My understanding of the op post that he has checked the relevent post on the clr button since thats the first thing you check

 

In the world of computing and aviation, never assume.

 

Work IT help desk for a single day. Everyone jokes about the "is the monitor turned on?" thing, but it exists because it's a solution to the problem more often than you'd think.

Share this post


Link to post
Share on other sites

lol true but isnt the clr button on automatically and you have to actually turn it off and not the other way round? since thats the way it works on mine ngx

Share this post


Link to post
Share on other sites

He or she ( we can't be sure, since there's no name) might have inadvertently pushed it, not aware of the existence of it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

this should be in your dll.xml, you could backup yours and make one with this:

 

<?xml version="1.0" encoding="Windows-1252"?>

 

<SimBase.Document Type="Launch" version="1,0">

 

<Descr>Launch</Descr>

<Filename>dll.xml</Filename>

<Disabled>False</Disabled>

<Launch.ManualLoad>False</Launch.ManualLoad>

 

<Launch.Addon>

<Name>PMDG Options</Name>

<Disabled>False</Disabled>

<Path>PMDG\DLLs\PMDGOptions.dll</Path>

</Launch.Addon>

<Launch.Addon>

<Name>PMDG Events</Name>

<Disabled>False</Disabled>

<Path>PMDG\DLLs\PMDGEvents.dll</Path>

</Launch.Addon>

<Launch.Addon>

<Name>PMDG Sounds</Name>

<Disabled>False</Disabled>

<Path>PMDG\DLLs\PMDGSounds.dll</Path>

</Launch.Addon>

<Launch.Addon>

<Name>PMDG HUD interface</Name>

<Disabled>False</Disabled>

<Path>PMDG\DLLs\PMDG_HUD_interface.dll</Path>

<DllStartName>module_init</DllStartName>

<DllStopName>module_deinit</DllStopName>

</Launch.Addon>

 

</SimBase.Document>

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can try backup and deleting the panelstate files, or try deleting the pmdg trusted sections in fsx.cfg

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...