Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

azragod

Wind data request fails

Recommended Posts

Hi all, 

 

First, I have to say : WOOW, what a plane, what a work, and those who complains about the price, please stay with default fsx aircrafts and let adults use complicated toys, you can't appreciate this bird as you should :-)

 

After hours of reading, I think I maybe found a little bug. After doing a copy-paste of weather datas from Active Sky, saved the .txt file in /PMDG/WX folder, it doesn't work to import weather data values...

 

Maybe some manipulation to fix this ???

 

Thanks for reply

 

 

Lionel

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Sorry I'm dumb....

 

Made a .WX extension instead of a .wx....

 

It works perfecly now !! 

 

Thanks for reply !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all, 

 

those who complains about the price, please stay with default fsx aircrafts and let adults use complicated toys, you can't appreciate this bird as you should :-)

 

 

Sorry I'm dumb....

 

Yep! , you said it...and we are in full agreement on this point.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


Made a .WX extension instead of a .wx....
 
It works perfecly now !! 

 

If you wouldn't mind clicking on the post that gave you the answer to your question, it would help anyone who happens by this post (and also indicate to people like me who are scouring the forum for issues that it's been solved and I can continue with others).

 

There's a button that says "marked solved" at the bottom right of each post.  Click the box in the appropriate post.  Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure the file extension is .wx not .wx.txt .

 

 

 

Sent from my Lumia 900 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

you know wat? DISREGARD Someone told me not to include the '001' just '01'. I apparently three digits are not accepted and It worked by just saving as KPAEMKJP.WX and NOT KPAEMKJP001.WX which is the exact name of my company route


Thanks, 

​ps:we should spread the word

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure the file extension is .wx not .wx.txt .

 

Sent from my Lumia 900 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites