Sign in to follow this  
ppo

Activation woes

Recommended Posts

1. Bought P3dv2 last week. Installed it. Tried it. Initial impressions were very good.

2. I upgraded CPU and MB afterwards, reinstalled.

3. Needed a new activation. Asked for it by email. Received the OK for a new activation.

4. However, P3dv2 fails to re-activate everytime I tried (must have been a dozen times since sunday).

5. I get error 13 in a red pop-up. Activation failed. Could not communicate with the server.(my web access is ok and the P3dv2 is allowed to go through the firewall)

6. Posted this in LM forum, no answer yet, not even a suggestion. And I am not the only one. (so that feels good!)

7. Uninstalled, reinstalled: no joy.

8. I forgot, tried the e-mail activation also 2 days ago: no return email from LM yet.

 

Anyone here have a suggestion? (besides asking for a refund...)

 

Pierre

(upgrade was from a 2600k to 4770k and from P8z68vpro to z87deluxe)

 

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Oh dear. It doesn't help now, but before changing hardware we MUST "uninstall" P3D beforehand. This will automatically "unregister" our license on L-M's server, allowing us to reinstall on a new or changed hardware machine.

 

I can guarantee you though that L-M will get back to you as soon as they catch up on the long weekend's backlog.

Share this post


Link to post

"we must uninstall..." yeees. Missed that.

Patiently waiting for LM feedback.

Tks

73/ve2dgz

Share this post


Link to post

Does this mean that i have to uninstall the whole sim just because i am planing to change my GPU or only if i change more essential things like Mainboard ?

Share this post


Link to post

Feedback wednesday am.

LM support gave me the codes for e-mail activation and everything is working smoothly.

Pierre

Share this post


Link to post

Does this mean that i have to uninstall the whole sim just because i am planing to change my GPU or only if i change more essential things like Mainboard ?

 

The activation is probably tied to the motherboard.  LM has said to clear your shaders cache when changing your graphics card, which would be moot if you had to reinstall for changing the card.

Share this post


Link to post

What "RoboRay" said... Any major hardware change such as motherboard, or complete computer replacement is the key here.

Share this post


Link to post

For me it was not running it as ADMIN. I restarted the APP normally and it worked.  Hope this helps someone else that may encounter this error. 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this