Sign in to follow this  
Victoroos

Lnav, Vnav, Level change.. instead of "CMD A"

Recommended Posts

Hello all

 

I just reinstalled fs2crew on my new pc, and now after take off, instead of just giving me the "cmd a" prompt after takeoff (400ft), it gives. L nav, vnav.. But then it actually deactivates it, because I armed it at the gate already.

I'm not sure what I do different.

Any tips/ trouble shooter?

 

Vkr

Victor roos

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I have been looking at the noap.but, having it engaged on the ground, wouldn't change it would it? ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

LNAV and VNAV should not disengage at 400 feet if you pre-armed them.

 

The 400 feet LNAV / VNAV calls are FMA calls by the FO only.

 

Something else is happening.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hm. But, if they show up on the second screen, that aren't calls right?.

That actually are commands for the fo?

 

Because then, he deactivates the l&vnav

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hm. But, if they show up on the second screen, that aren't calls right?.

That actually are commands for the fo?

 

Because then, he deactivates the l&vnav

 

I have the same here. Also wondering why.

 

Greetings,

Klaus Schmitzer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure you're not skipping the ruwnway entry procedure and takeoff flows.

 

Arm LNAV/VNAV prior to running these flows.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this