Sign in to follow this  
anthony99

WOAI Issues

Recommended Posts

G'day Gents 

 

I'm currently trying to install WOAI into P3D V2.5. Each time I run the WAOI installer I keep getting the following error: 

 

See the end of this message for details on invoking 
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.
 
************** Exception Text **************
System.IndexOutOfRangeException: Index was outside the bounds of the array.
   at WOAI_Installer.frmMain.ReadPackage()
   at WOAI_Installer.frmMain.MultiInstall()
   at WOAI_Installer.frmMain.btnNext_Click(Object sender, EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
   at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
   at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
 
 
************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.8662 (QFE.050727-8600)
----------------------------------------
WOAI Installer
    Assembly Version: 2.4.0.0
    Win32 Version: 2.4
----------------------------------------
Microsoft.VisualBasic
    Assembly Version: 8.0.0.0
    Win32 Version: 8.0.50727.8662 (QFE.050727-8600)
----------------------------------------
System
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.8662 (QFE.050727-8600)
----------------------------------------
System.Windows.Forms
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.8662 (QFE.050727-8600)
----------------------------------------
System.Drawing
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.8662 (QFE.050727-8600)
----------------------------------------
System.Runtime.Remoting
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.8662 (QFE.050727-8600)
----------------------------------------
System.Configuration
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.8662 (QFE.050727-8600)
----------------------------------------
System.Xml
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.8662 (QFE.050727-8600)
----------------------------------------
ICSharpCode.SharpZipLib
    Assembly Version: 0.84.0.0
    Win32 Version: 0.84.0.0
----------------------------------------
 
************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.
 
For example:
 
<configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>
 
When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box.
 
 
Is there anyway to solve this issue? I'll keep doing some more research. Thanks in advance 
 
Regards,
Anthony

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Lmao Bic ...very good..unfortunately doesn't help OP..but still very funny :smile: :smile:

 

 

   steve

Share this post


Link to post

Not sure what you are doing, but I have installed WOAI packages into P3D. You MUST do them manually into a separate directory. Once there, the Traffic bgl has to be converted to true FSX format. I use the program AI Flight Planner to do that and manage flight plans. I don't know if this helps.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this