Jump to content

Sign in to follow this  
GSalden

Saved flights : deleted ones return. New main flight not found...

Recommended Posts

Hi guys,

 

Already I searched at the LM forum.

This is with v 3.2.3.

 

After I have saved a flight , gave it a name and saved it as my Default flight it P3D says it can not find the Default flight.

Old flights I deleted either in the menu or in the Preparedv3 Files folder return there together with my custom Default flight , which is not recognised as my Default flight...

 

Anyone can shed some light here ?

 

Thanks,

Gerard


Gerard

7940x ( 14 cores ) : 8 cores @ 4.8 - 6 cores @ 4.0 Ghz - Gigabyte X299 Gaming 7 - 32 Gb G.Skill Trident Z 3200Mhz Cl 14 - Gigabyte GTX 2080 TI Windforce OC @1920 Mhz - 1x SSD M2 1800/1800 2TB - 2x  Sata 600 SSD 500 Mb - Thermaltake Level 10 GT case - EKWB Extreme 240 liquid cooling set push/pull - 2x 43” Sony 4K tv's in NVSurround

8700K : all 6 cores @ 5.0 GHz - Asus ROG 370 - 16 Gb 4000 MHz @ 3600 Mhz - Gigabyte GTX 2080 Windforce OC @ 1900 Mhz - 1x SSD M2 1800/1800 2TB - 2x  Sata 600 SSD 500 Mb - 1x 55” Sony 4K tv

My flightsim vids :  https://www.youtube.com/user/fswidesim/videos?shelf_id=0&sort=dd&view=0

 

Share this post


Link to post

Maybe you have lost ownership to that folder? No other guesses.


i7 7700K @4.6, GTX 1060 6 Gig, Windows 10

Share this post


Link to post

Have noticed on my installation there is a reference to the default flight in the same folder as the 'Shaders ' file,

 

bob

 

edit ,, if its there you may be able to right click on the .fxml file and chose to open with Prepar3D app.

Share this post


Link to post

Are you using any kind of program that saves/restores different configurations when you fly?

 

Vic


 

P3D#1 - 7700K 5.0g ROG X270F 3600 15-15-15 - EVGA RTX 2080ti 1000W PSU 1- 850G EVO SSD, 2-256G OCZ SSD, 1TB,HAF942-H100 Water W1064Pro
40" 4K Monitor 3840x2160 - AS16, ASCA, GEP3D, UTX, Toposim, ORBX Regions, TrackIR
P3D#2 - 3770K 4.7g Asus Z77 1600 7-8-7 GTX1080ti DH14 850W 2-1TB WD HDD,1tb VRap, Armor+ W10 Pro 2 - HannsG 28" Monitors
 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...