Sign in to follow this  
Gizmo05

P3d 3.4 Hotas Warthog issues

Recommended Posts

Hi Guys,

 

I just updated the P3d from 3.3 to 3.4 by Uninstalling the Client, Scenery and Content but im unable to get my HOTAS working. Tried rebooting may times and also remove the USB and reinsert into the hub but to no avail. Its working on DCS without any issues. Anyone faces the same issues or any suggestions on how to resolve this pls.

 

Regards

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Sorry to hear that. I did the upgrade this morning and didn't have any issues with my Warthog.

Share this post


Link to post

I've read that you want to ensure the control input is raw data.

Share this post


Link to post

Hi All,

 

Thank you for your replies. I reinstalled P3d from scratch. Looks like its fine now however the pain starts again to reinstall.....haiz...:}

 

Regards

Share this post


Link to post

Sorry to hear that. I did the upgrade this morning and didn't have any issues with my Warthog.

 

Hi, I'm about to install my new Warthog HOTAS at the same time with the upgrade to P3Dv3.4. I have one question: how did you programmed the nosewheel in the joystick to make turns if the joystick has no rudder motion?.

Thanks for your help.

Cheers, Ed

Share this post


Link to post

Hi, I'm about to install my new Warthog HOTAS at the same time with the upgrade to P3Dv3.4. I have one question: how did you programmed the nosewheel in the joystick to make turns if the joystick has no rudder motion?.

Thanks for your help.

Cheers, Ed

I have rudder pedals.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this