johnliem

777 PMDG for P3D Version 4 a bit Bumpy

Recommended Posts

Hello

 

I do not have this issue with 747 but with 777 for P3D Version 4, it reacts very strange like I am in a boat and it become worse when Rate 2x or 4x even in normal speed.

but in normal speed not as bad as wehn in rate 2x or 4 x, just wondering if any other captain also has this issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

3 hours ago, johnliem said:

Hello

 

I do not have this issue with 747 but with 777 for P3D Version 4, it reacts very strange like I am in a boat and it become worse when Rate 2x or 4x even in normal speed.

but in normal speed not as bad as wehn in rate 2x or 4 x, just wondering if any other captain also has this issue.

Using ASN or AS16? Try running without that and see if the behaviour still exists.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for your repons

and No I am not encountering turbulence it is also happend when in Normal speed

and yes I use the AS16 , I try without it but still the same.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have no idea what this complaint is about.  "a bit bumpy" is about as vague as description as I can imagine, flying like a boat likewise.  Please try to use some aviation terms like pitch, roll, yaw, slips and skids maybe?

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, johnliem said:

Thanks for your repons

and No I am not encountering turbulence it is also happend when in Normal speed

and yes I use the AS16 , I try without it but still the same.

Make sure you clear all weather settings, AS isn't running at all, FSUIPC isn't injecting weather etc. Make sure no joysticks, yokes etc are connected and see if it still occurs. This is either caused by your hardware incorrectly setup, or an external software altering the sim.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, PMDG777 said:

Make sure you clear all weather settings, AS isn't running at all, FSUIPC isn't injecting weather etc. Make sure no joysticks, yokes etc are connected and see if it still occurs. This is either caused by your hardware incorrectly setup, or an external software altering the sim.

again thank you for your respons and 

yes I clear all the weather settings, and no AS isn't running and no FSUIPC isn't injecting weather,just wondering If I have incorrectly hardware setup, why this not happend with 747.

Share this post


Link to post
Share on other sites
25 minutes ago, johnliem said:

again thank you for your respons and 

yes I clear all the weather settings, and no AS isn't running and no FSUIPC isn't injecting weather,just wondering If I have incorrectly hardware setup, why this not happend with 747.

It's definitely not the 777 as nobody else has this issue, so it's something specific to your setup.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now