vgbaron

Problem with LJ35 and P3D4

Recommended Posts

I installed by pointing the installer to v4. No problem. I have NOT downloaded the files from the website.

My problem is that the spoilers do not function either with keyboard or assigning to joystick and the steer lock button on he yoke just causes the light to flash, not stick. The steer lock on the center console works as expected.

Any idea what's going on? It worked perfectly on this system in v3.

Thanx!

Vic

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I have Problems with my controllers as well in the MU-2 ,Throttle works but everything is Jumpy and if I use the prop pitch it cuts out and kills the engines, Nav light is also visible in the VC

so something needs to be updated, I believe Mark said something about .DLL files needing updated  from the source that did them for him so I would bet that is the problem .  Hope it's fixed soon.

 

mb 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just chiming in to say I have the same issue in the Lear.

I'm reduced to clicking the switch in the VC.

Good to know I'm not doing it wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/19/2017 at 1:28 AM, RichieFly said:

Just chiming in to say I have the same issue in the Lear.

I'm reduced to clicking the switch in the VC.

Good to know I'm not doing it wrong.

I have to do this in v3 so not sure its a v4 specific problem.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now