gregmorin

DME does not work in P3Dv4

Recommended Posts

Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

No response when trying to move the on/off switch :angry:.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, Pidder said:

No response when trying to move the on/off switch :angry:.

none. It is like the gauge is not installed, yet it is in the gauges folder. Does it work for you?

Greg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, it doesn't work. Here is what Alabeo support wrote to me:

"Greetings,
Thanks for the heads up, we'll work on this issue and correct it ASAP.
Regards

Alabeo"

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Pidder said:

No, it doesn't work. Here is what Alabeo support wrote to me:

"Greetings,
Thanks for the heads up, we'll work on this issue and correct it ASAP.
Regards

Alabeo"

Don't hold your breath.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Pidder said:

No, it doesn't work. Here is what Alabeo support wrote to me:

"Greetings,
Thanks for the heads up, we'll work on this issue and correct it ASAP.
Regards

Alabeo"

Thanks Pidder

Greg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem on one of my FSX installs .....the DME works on one PC but not my back up one .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just downloaded v1.1 and installed. #2 DME power switch still not working (P3Dv4.4).

Regards,

Scott

Edited by ndflieger

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now