Recommended Posts

Hi Mark,

 

Thanks for the new version.... I noted you mention that there would be sound from the tablet when you push the buttons on the FMC...  On my tablets I cant get any sound... Other than that everything else is fine

Rgds,

Andrew

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Andrew,

after updating to v.3.2.0.0, make sure you reload the CDU page on your tablet (close the browser window).

iIf that doesn't help, please indicate which device / OS version / browser you are using. Ex: iPad Air 2 / iOS 10.3.3 / Safari

Thanks

Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Mark,

Just want to add my findings: I do get sound when using the browser but can't get it to work on the full-screen app.

Edit: I should add: iPad2 on ios 9.3.5. And it's Safari which works fine.

Edited by wsmeier
Added info

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, iPad 2017, I get sound for a couple of clicks then no sound. Sound comes back reloading CDU page. Hope it  helps, thanks Joe De Campos

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 23/07/2017 at 4:57 PM, marcom said:

Hi Andrew,

after updating to v.3.2.0.0, make sure you reload the CDU page on your tablet (close the browser window).

iIf that doesn't help, please indicate which device / OS version / browser you are using. Ex: iPad Air 2 / iOS 10.3.3 / Safari

Thanks

Mark

Mark,

I tried what you suggested... It made no difference... I am using Samsung Android tablet V4.4.4 and Chrome

Thanks

Andrew

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the reports - I've now been able to replicate the issue on an older iPad 2 (sounds play in the beginning, then not anymore).

Let me look into this...

Share this post


Link to post
Share on other sites

tested 2 android samsung tablets the older one with V4.4.4 works  but the one with V7.0 samsung browser works, and firefox with errors when push prev and next page, chrome and a lot of other browsers not work at all. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Westman, can you please show the errors you see?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Westman,

can you please post more information regarding this error:

- Which Android version
- Which browser and which version of the browser
- Does it happen with other browsers, ex. Chrome?

Thanks

Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tab1.Android 4.4.4, Chrome and all other browsers i tested work with sound , the same error on Firefox sound works , versions a tested 54.0.1 and 55.0 beta .

Tab2. Android 7.0 no sound on Chrome, Fullscreen browser ( that one i like) and most of browser i tested , only samsungs browser had working sound and Firefox with errors same vesions 54.0.1 and 55.0 beta.

Chrome, the sound work Android 4.4.4 SM-T650 but not on Android 7.0.0 SM-T850 both runing same version of chrome V59.03071.125

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gentlemen,

before uploading a new version to AVSIM, I would like to ask you to test this new version:

https://drive.google.com/open?id=0B5HdXeQAwtKVX0RnMzh4ajdCRmc

There are some major changes in the entire clicking mechanism, which should make the app feel more responsive and also the sounds should be more reliable / faster.

Please let me know if the issues mentioned here are fixed.

Regards

Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

did a fast test on the 737-600 . android 7.0 all browser that i test work now , wery pleased now.

android 4.4.4 chrome and firefox works good, tested 2 different fullscreen browsers that work before not work anymore  , feels like it hang 

but i dont use the 4.4.4 tab for the cdu . happy that ver.7.0 is ok

the old ipad work  with safari and chrome, only one i tested

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi westman,

thanks for the feedback. I'm happy to hear that it's now working better.

Out of curiousity, which fullscreen-browser is not working anymore?

Regards

Mark

 

 

17 minutes ago, westman said:

Hi

did a fast test on the 737-600 . android 7.0 all browser that i test work now , wery pleased now.

android 4.4.4 chrome and firefox works good, tested 2 different fullscreen browsers that work before not work anymore  , feels like it hang 

but i dont use the 4.4.4 tab for the cdu . happy that ver.7.0 is ok

the old ipad work  with safari and chrome, only one i tested

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great!

I also tested some 'full screen browsers' under Android (basically the top 3 in the playstore) and they all worked correctly.

So if you're not using Chrome, those will work as well (Firefox as well).

Regards

Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mark,

I am please to say that everything is working fine.... Thanks for all your hard work.

Happy Camper

Andrew

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now