jgoggi

Short stutter around V1

Recommended Posts

Bryan, I could not swear this depends on FS2Crew, but maybe you can just give a look at it before SP1 is released.

During takeoff run, around V1, I always have a brief stutter, that does not occur if I don't load FS2Crew. Could it be the cause?

Thanks and best regards,

James

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

To try to isolate, try reproducing it at a default airport.

Anyone else ever experience that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did some more tests, I could not reproduce the issue. Anyway I disabled the 747 EGPWS "V1" callout, who knows, even if I can't think that such a little sound file could cause stutters... 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On Friday, November 03, 2017 at 5:15 AM, byork said:

To try to isolate, try reproducing it at a default airport.

Anyone else ever experience that?

No such issues here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.