Aussieflyer38

C310 Garmin 530/430 Black Screen

Recommended Posts

Hi guys, I have just purchased the C310R and cannot get the Garmin 530 to function, it just wont switch on. Tried a couple of the others - same thing. Set it up via MVAMS, everything else seems to be okay. Any help appreciated thanks

Don  

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Don,

do you mean the RXP ones or the default Milviz? The default working fine, but it looks like since a few updated installers the RXP don't work anymore. Just checked and can confirm. With p3d v4.2 and Installer v3.180412.

Cheers

T.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Torsen, do you mean the legacy GNS or the newest Reality XP GNS 530/430 V2?

Share this post


Link to post
Share on other sites
55 minutes ago, RXP said:

Hi Torsen, do you mean the legacy GNS or the newest Reality XP GNS 530/430 V2?

v2 for sure ;) Just uninstalled and cleaned remains and reg stuff manually and reinstalled latest redux installer and now its working fine again. So nothing more fom my side.

Cheers T.

@Don: Sorry, with the F1 one I can't test or help out.

 

Edited by Torsen
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just to provide some clarity here, all possible configurations were tested extensively by myself and our beta team prior to release of each iteration for proper operation and requires no user 'modification' to work properly out of the box so to speak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now