Jump to content

Rickinferno

Members
  • Content Count

    25
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rickinferno

  • Birthday 03/27/1972

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.canadianxpress.ca
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Montreal, Canada

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    I belong to both VATSIM & IVAO
  • Virtual Airlines
    Yes

Recent Profile Visitors

1,144 profile views
  1. I have tried to install this but not getting anything to show the GTN750, I just did a copy paste from this post to my Panel.cfg. I am using the RXP GTN750 and not the F1 version. //-------------------------------------------------------- [Vcockpit01] Background_color=0,0,0 size_mm=1024,1024 visible=0 pixel_size=1024,1024 texture=$Panel_1 gauge00=GAUGE1900D!Gauge_ALT_ALERT, 0,375,128,81 gauge01=GAUGE1900D!Radio_CTL92_ATC, 243,514,236,252 gauge02=GAUGE1900D!Radio_CTL62_ADF, 243,768,236,252 gauge03=GAUGE1900D!Radio_CTL22_COM2, 482,768,236,252 gauge04=GAUGE1900D!Radio_CTL32_NAV2, 4,768,236,252 gauge05=;GPS530_3D_1900D!GPS_530_3D, 0,0,510,372 //GPS530_3D_1900D!GPS_530_3D, 0,0,510,372 gauge06=FMC1900D!FMC_config1900D, 0,0,1,1 gauge07=RXPGTN!GTN750, 512,0,512,404,UNIT1.VC gauge08=CarSound1900D!CarSound, 0,0,5,5 gauge09=GAUGE1900D!GAUGE_FIRE_TEST_L, 140,374,116,112 gauge10=GAUGE1900D!GAUGE_FIRE_TEST_R, 263,374,116,112 gauge11=1900D!GPS_Twas, 0,0,1,1 gauge12=1900DKA!ToggleCAR530, 64,0,352,32 Any clue? Thanks for your help
  2. I just installed the B1900HD, TBM and Grand Caravan HD into P3dV4.4 and all of them are giving me a very bad FPS of 5 to 6!!! When switching aircraft, for example A2A Bonanza I get back to 30FPS inside and outside views! P.S. Frames are locked at 30 BTW. Anyone know of a reason for this poor FPS? Only does it with the Carenado Aircraft. Tested my PMDG's, Aerosoft, MajesticDash8 and all of them are working great! Thanks for the help
  3. Hey mfrantz, I did do a test to see if in the ND the airport displays or not and it does. When using the OPT it does show VHHX when entering the ICAO code in the airport. I just wondered why it was giving me an AIRPORT NOT IN DATABASE when searching for the airport in the Terminal Charts. But like you said the Terminal Charts database uses the Navigraph's charts database which only contains current real-world data! P.S I do realize that they are no charts in the FMC, I just used the wrong phraseology, did mean navigation data. Will there be a way to see the SID's and Star's in the EFB eventually? Thanks for your help
  4. I do have all the charts for VHHX in the FMC but when doing a search for VHHX in the EFB all I get is not in database! I did a scan for the default P3D scenery and for the Add-on P3D scenery and it still does not show up whe doing a search in the EFB! I did open the folder in PMDG called EFB database and I can see that in the file called BGLMapAddons that there is an entry: VHHX;;Hong Kong Intl (old);Hong Kong;;Hong Kong SAR;E:\P3Dv4\FlyTampa\KaiTak\SCENERY\VHHX_NOSTATIC_ADEP4_FLYTAMPA.bgl;11116 VI18;;Ambala;Ambala;;India;ORBX\FTX_VECTOR\FTX_VECTOR_APT\SCENERY\APT_VI18.bgl;9224 There is no entry for VHHX in BGLMapDef or IATACodes? I do think that there should be an entry in the IATACodes and that is why I am not getting VHHX to show up in the EFB! Is it possible for one of you to look in those 2 files if an entry for VHHX is in there or not please? Thanks for your help
  5. I did scan but will rescan tonight see if it was just a burp from the first scan! I am using FlyTampa Kai Tak but I dont think it makes a diffrence right?
  6. First off, amazing plane the 748i! I was doing a flight from RPLL to VHHX last night and when going to the EFB and entering VHHX I got; airport not in database! I know that Kai Tak has been closed since 1998 but Navigraph is still producing the Airac cycle with the Sid's and Stars for this airport. Is there a way to add the is airport to the EFB? Thanks for your help
  7. Getting this error when installing PTAbsolute Natural set; ERROR applying custom tweak [Clouds directional lighting 3] : the desired block is not found Preset has been applied with errors. See log above Trying to fix this but with no go! I am using Envtex and Envshade is turned off in Envdir. Also using ActiveSky P3dv4 and ASCA. Thanks for your help
  8. I posted this in the Aivlasoft forum also but figured it would not hurt to post here also! I keep on getting this error when using EFB. I have uninstalled and reinstalled EFB, but the error is still there. I have uninstalled and reinstalled SimConnect but still get the error. I have tested my network and all is working good, able to open create and delete files on both systems so my shared files are ok! Simconnect is working good since I use AS16 and I do not get disconnected. I know that Simconnect is only used to connect EFB to P3Dv3.4. If only running EFB Display on my Slave PC and only running the Provider on my Master PC they both connect but after a few minutes I get the error? I am at a loss to what I am suppose to do next to try and troubleshoot this error I am getting!!! Running Windows 10Pro on both PC's, Prepared3Dv 3.4.22.19868 Here is my Display Unit Log File 2017-02-11 06:24:02.355 Debug *** Started: AivlaSoft Electronic Flight Bag 1.6.8.33245 2017-02-11 06:24:03.636 Debug User settings loaded from 'C:\Users\Rickinferno\Documents\AivlaSoft\EFB\Settings\DisplayUnit_UserSettings.bin' 2017-02-11 06:24:03.667 Debug Settings: 'DataProvider folder' is: \\MASTER\AppData\Local\AivlaSoft\EFB\AivlaSoft.Efb.DataProvider 2017-02-11 06:24:03.683 Debug Now trying to read contents of DataProvider folder ... 2017-02-11 06:24:03.683 Debug DataProvider folder exists = True 2017-02-11 06:24:03.683 Debug Reading file list OK. File count = 17 2017-02-11 06:24:03.698 Debug Read access OK. 2017-02-11 06:24:10.494 Debug DataProvider file infos read 2017-02-11 06:24:10.494 Debug Reading airport index file. Please wait ... 2017-02-11 06:24:11.050 Debug Reading airways file. Please wait ... 2017-02-11 06:24:11.308 Debug Reading region index file. Please wait ... 2017-02-11 06:24:11.558 Debug Reading navaids file. Please wait ... 2017-02-11 06:24:12.214 Debug Reading world data. Please wait ... 2017-02-11 06:24:14.824 Debug GASA data read: 64800 items 2017-02-11 06:24:14.934 Debug MEF data read: 58176 items 2017-02-11 06:24:14.949 Debug IVAO data folder: 2017-02-11 06:24:14.949 Debug VATSIM definitions: 2017-02-11 06:24:14.949 Debug VATSIM boundaries: 2017-02-11 06:24:14.965 Debug DataProvider folder: \\MASTER\AppData\Local\AivlaSoft\EFB\AivlaSoft.Efb.DataProvider 2017-02-11 06:24:15.184 Debug This computer name is: SLAVE, IP-address is: 192.168. 2017-02-11 06:24:15.184 Debug Server mode is REMOTE 2017-02-11 06:24:15.184 Debug DataProviders name is given as IP-Address: 192.168. 2017-02-11 06:24:15.184 Debug Using IP endpoint 192.168/51747 2017-02-11 06:24:17.188 Info Connected with DataProvider 2017-02-11 06:24:17.203 Debug DataProvider file infos verified, no difference found. 2017-02-11 06:25:13.018 Warning Disconnected by the adapter, caused by: TimeoutSND 2017-02-11 06:25:13.018 Info Disconnected! Trying to reconnect ... 2017-02-11 06:25:18.030 Info Connected with DataProvider 2017-02-11 06:25:18.030 Debug DataProvider file infos verified, no difference found. 2017-02-11 06:25:23.617 Warning Disconnected by the adapter, caused by: TimeoutSND 2017-02-11 06:25:23.617 Info Disconnected! Trying to reconnect ... 2017-02-11 06:25:29.083 Info Connected with DataProvider 2017-02-11 06:25:29.083 Debug DataProvider file infos verified, no difference found. 2017-02-11 06:25:34.746 Warning Disconnected by the adapter, caused by: TimeoutSND 2017-02-11 06:25:34.746 Info Disconnected! Trying to reconnect ... 2017-02-11 06:25:36.752 Info Connected with DataProvider 2017-02-11 06:25:36.752 Debug DataProvider file infos verified, no difference found. 2017-02-11 06:25:42.412 Warning Disconnected by the adapter, caused by: TimeoutSND 2017-02-11 06:25:42.412 Info Disconnected! Trying to reconnect ... 2017-02-11 06:27:09.064 Warning Disconnected from DataProvider 2017-02-11 06:27:09.111 Debug Display Unit terminated. Thanks for your help
  9. I posted this in the Aivlasoft forum also but figured it would not hurt to post here also! I keep on getting this error when using EFB. I have uninstalled and reinstalled EFB, but the error is still there. I have uninstalled and reinstalled SimConnect but still get the error. I have tested my network and all is working good, able to open create and delete files on both systems so my shared files are ok! Simconnect is working good since I use AS16 and I do not get disconnected. I know that Simconnect is only used to connect EFB to P3Dv3.4. If only running EFB Display on my Slave PC and only running the Provider on my Master PC they both connect but after a few minutes I get the error? I am at a loss to what I am suppose to do next to try and troubleshoot this error I am getting!!! Running Windows 10Pro on both PC's, Prepared3Dv 3.4.22.19868 Here is my Display Unit Log File 2017-02-11 06:24:02.355 Debug *** Started: AivlaSoft Electronic Flight Bag 1.6.8.33245 2017-02-11 06:24:03.636 Debug User settings loaded from 'C:\Users\Rickinferno\Documents\AivlaSoft\EFB\Settings\DisplayUnit_UserSettings.bin' 2017-02-11 06:24:03.667 Debug Settings: 'DataProvider folder' is: \\MASTER\AppData\Local\AivlaSoft\EFB\AivlaSoft.Efb.DataProvider 2017-02-11 06:24:03.683 Debug Now trying to read contents of DataProvider folder ... 2017-02-11 06:24:03.683 Debug DataProvider folder exists = True 2017-02-11 06:24:03.683 Debug Reading file list OK. File count = 17 2017-02-11 06:24:03.698 Debug Read access OK. 2017-02-11 06:24:10.494 Debug DataProvider file infos read 2017-02-11 06:24:10.494 Debug Reading airport index file. Please wait ... 2017-02-11 06:24:11.050 Debug Reading airways file. Please wait ... 2017-02-11 06:24:11.308 Debug Reading region index file. Please wait ... 2017-02-11 06:24:11.558 Debug Reading navaids file. Please wait ... 2017-02-11 06:24:12.214 Debug Reading world data. Please wait ... 2017-02-11 06:24:14.824 Debug GASA data read: 64800 items 2017-02-11 06:24:14.934 Debug MEF data read: 58176 items 2017-02-11 06:24:14.949 Debug IVAO data folder: 2017-02-11 06:24:14.949 Debug VATSIM definitions: 2017-02-11 06:24:14.949 Debug VATSIM boundaries: 2017-02-11 06:24:14.965 Debug DataProvider folder: \\MASTER\AppData\Local\AivlaSoft\EFB\AivlaSoft.Efb.DataProvider 2017-02-11 06:24:15.184 Debug This computer name is: SLAVE, IP-address is: 192.168. 2017-02-11 06:24:15.184 Debug Server mode is REMOTE 2017-02-11 06:24:15.184 Debug DataProviders name is given as IP-Address: 192.168. 2017-02-11 06:24:15.184 Debug Using IP endpoint 192.168/51747 2017-02-11 06:24:17.188 Info Connected with DataProvider 2017-02-11 06:24:17.203 Debug DataProvider file infos verified, no difference found. 2017-02-11 06:25:13.018 Warning Disconnected by the adapter, caused by: TimeoutSND 2017-02-11 06:25:13.018 Info Disconnected! Trying to reconnect ... 2017-02-11 06:25:18.030 Info Connected with DataProvider 2017-02-11 06:25:18.030 Debug DataProvider file infos verified, no difference found. 2017-02-11 06:25:23.617 Warning Disconnected by the adapter, caused by: TimeoutSND 2017-02-11 06:25:23.617 Info Disconnected! Trying to reconnect ... 2017-02-11 06:25:29.083 Info Connected with DataProvider 2017-02-11 06:25:29.083 Debug DataProvider file infos verified, no difference found. 2017-02-11 06:25:34.746 Warning Disconnected by the adapter, caused by: TimeoutSND 2017-02-11 06:25:34.746 Info Disconnected! Trying to reconnect ... 2017-02-11 06:25:36.752 Info Connected with DataProvider 2017-02-11 06:25:36.752 Debug DataProvider file infos verified, no difference found. 2017-02-11 06:25:42.412 Warning Disconnected by the adapter, caused by: TimeoutSND 2017-02-11 06:25:42.412 Info Disconnected! Trying to reconnect ... 2017-02-11 06:27:09.064 Warning Disconnected from DataProvider 2017-02-11 06:27:09.111 Debug Display Unit terminated. Thanks for your help
  10. Just got this error this morning after updating RAAS, reloaded the XML file from a back up and all works great thanks Jim
  11. Nice did not think of that one! Thanks all is working great now
  12. Hello, I just started flying again, took a few months off for work. I installed the SP1c update for the T7 and from that point on I get this texture error when viewing from outside the plane! Does anyone have a solution for this small problem? Everythngelse works great when in the VC. PS. I do have the HIGHMEMFIX=1 in my FSX.cfg, also did the fix from the Operations Center and still get the error. Tried installing a new livery and got the same results.
  13. Rickinferno

    RAT retract

    By mistake I pressed the Ram Air Turbine button and was wondering how to retract it back into the airplane if it is possible?
×
×
  • Create New...