Jump to content

csb005

Members
  • Content Count

    7
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Male

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    VATSIM
  • Virtual Airlines
    Yes

About Me

  • About Me
    Double bass player
  1. Hey, mine is not working too - I think there is some problem with HiFi servers
  2. Hello everyone, I have TTPanel (http: //www.vrinsightshop.com/shop/step1.php? Number = 9 |) from VRInsight. Unfortunately, for some time it started to cause a problem - it stops working after running Prepar3d. The control lights remain on all the time. I reinstalled the system, updated the motherboard BIOS drivers, checked the system power-off permissions (they are inactive), and even bought an externally powered USB port. I also tried to disconnect other USB devices and leave the panel alone, through various USB ports but it did not work. Interestingly - the device works until Prepar3D is off, shortly after launching the simulator the buttons stop working. After turning off the simulator and waiting, they sometimes come back to activity. Do you maybe have some hints? Kind regards Marek Romanowski
  3. Dear Robert, I had migration tool installed so I removed it, then removed PMDG, all folders, etc. and made a reinstallation (of both - 737 and 777), I made shure that OC is updated, however problem still occures.
  4. Hello, after update of Boeing 777 I'm missing menus in PMDG operations center, both for 737 as well for 777. I'm owning versions for P3D only (I'm using v2.5), however it says that I have 737 for FSX and no 777 installed. I made full reinstalation but it didn't help. I'll be grateful for support.
  5. That's right. I'm posting screen from my viewer (it's in Polish but sequence of marking remains the same) : Kod wyjątku = Exception code Indentyfikator kodu powodującego błąd = Faulting code ID Ścieżka moduł powodującego błąd = faulting module path
  6. I have one problem with this beauty - during final approach or taxiing after landing or even after quitting, my Prepar3D is crashing, with abnormal code 0xc000041d and faulting module "unknown". I'm focusing on 777 because I have it only with this aircraft. It's not a VAS problem because I was monitoring VAS all the time and it was ok. My specs are Win7 Home Premium (it have 3 days, freshly reinstalled), IntelCore i5, GeForceGTX760, 16GB RAM and Prepar3D v 2.5 Did you maybe meet similar problem or know how to solve it? I'll be grateful for help. Marek Romanowski.
×
×
  • Create New...