Sign in to follow this  
shobud

RC Re-Activation

Recommended Posts

Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I too need a reactivation key for radar contact. I sent an email to Register@jdtllc.com and it came back as undeliverable.

 

Edward  !  Harper  ! 406738490

 

All too common of story… But I would revisit the format required just to make sure that you didn't put in an extra or leave out a space ... or a "!"

 

Chas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Edward,

 

Try again. There have been storms in the Atlanta area which may have affected local infrastructure. The email address is definitely still available.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I still need a Reactivation key and still no contact from Radar Contact....

 

406738490   !      Edward    !      Harper   

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've sent an email to JD. Give him a few hours and you should have one.

 

LATER: Have you received an email from JD? Your email address is not on his records.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I still need a Reactivation key and still no contact from Radar Contact....

 

406738490   !      Edward    !      Harper   

 

Your key is in a PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Ray,    Thanks for all your trouble in this matter but I have no idea as how to access a PM from this forum. All the other forums that Im a member of the PM is located in your Profile but I don't see anything like that.  Could you please explain to me how to access it. My email address is the same as  when I purchased Radar Contact so he has had to be the one to delete it....Eddie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eddie. Scroll right to the top of the forum and you'll see a red flag close to your name. Click it and it will open up your PMs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good evening!

 

I am too in a - sort of - desperate need of a reactivation. I've tried every other way - so far no luck. I finally "stumbled" about this thread and would like to ask if there's a chance to apply for a reactivation here? Of course I can send all the required credentials to verify that my RC version is genuine and legit.

 

 

Regards,

 

 

Peter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Follow the procedures in the pinned help file.

 

Send your original registered e-mail address and user name plus product ident code, updated e-mail address in the posted format to jd@jdtllc.com subject update user information for registration. Include a screenshot of the registration dialog if you wish.

 

If nothing has changed then manually format as indicated the message sending to register@jdtllc.com. The format is critical.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi and thank you for the swift reply.

 

Maybe I did express myself wrongly. Nothing has changed since I bought RC4.3. The activation procedure, that usally worked very well, does not seem to produce the required answer with the key. I have sent several mails using the interface, also I contacted the developer via the Mail you provided and read the pinned topic a few hours ago. It's been a few days now but no reply. Usually I'd get a reply within a few minutes.

 

I manually wrote the e-mail now... I'll wait and see what happens. I will report back.

 

Cheers,

 

Peter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Peter,

 

Every time I bring JD's attention to someone who hasn't received their key he says keys have been processed. Make sure any replies are not in your spam folder.

 

As Ronzie says the formatting of the email is critical and if your email address is the same as the one used to buy it the process is quick. It's only if you have changed email addresses you need to write and supply the info Ronzie advised.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good Morning Ray!

 

That's actually the weird thing. When JD says it's been processed, I am sure that he's correct. Still nothing here. I had the SPAM Filter in suspicion right from the start but I checked the settings and content three times over now. Also nothing changed. I verified that it is still the same mailadress (it is) and I even checked if I had my name spelled correctly. The germans have the funny "u" with dots on it (ü) which is sometimes not recognized. But to make sure this wouldn't be a problem I spelled my last name the international way when I bought RC4.3 (Mueller instead of Müller).

 

In the past I did everything the same way I did now... except... coming to think of it: the first time (this round of reinstalling my Sim) I used the wrong Mailadress (the wrong standard addy set in outlook). I then sent the request with the right Mailaddy again. Is THAT the problem? I read the FAQ and it said there, that you would have to do a lot more to change your registration credentials.

 

Should I be sending an e-mail containing all the infos Ronzie wrote in his reply to set things straight?

 

 

Thanks again!

 

 

Peter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Peter,

 

I've sent an email to JD to bring this to his attention. You should hear from him by noon UK time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Ray and Doug,

 

first let me thank you again for the great support! I've sent the e-mail as requested.

 

 

Cheers,

 

 

Peter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this