Sign in to follow this  
Humberside

P3D V4 T7 & GSX

Recommended Posts

Hi Al,

Does anyone have an issue where the GSX menu does not show when using the T7. The 747 is fine.

Thanks

Joe

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Are you requesting weather from AS first at any point in time?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Drumcode said:

Are you requesting weather from AS first at any point in time?

 

No, I don't have AS open at this point.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I asked because I'm experiencing the same issue in the T7 when I request the weather from the AS menu first, then GSX menu doesn't work after until I shut down AS entirely. I don't have the 747 so I can't comment.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just finished a 777 session and had no problem with GSX either.  Make sure it is running by looking for it in the P3D Addon menu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, downscc said:

I just finished a 777 session and had no problem with GSX either.  Make sure it is running by looking for it in the P3D Addon menu.

It does appear in the addon menu. I know there was a problem in V3 where you had to reinstall the content package, but it isn't this because the 747 is fine (I can't test on other aircraft as they haven't been updated yet)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this