pilecan

Rudder pedals not works

Recommended Posts

Hi,

Someones have this problem when taxiing behavior since  p3d v4.1 the wheels turn but the plane does not follow with generic aircraft and A2A and TFDI B717.  

I have T-Flight Hotas.x. I tried to calibrate it and nothing change.

Thanks in avance for your help.

Pierre

 

 

 

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Pierre,

LM made some SimConnect changes affecting ground handling (actually they fixed a bug left over from FSX days). Some developers had a workaround for this bug, that they now need to remove. A2A did this quickly.

Maarten

Share this post


Link to post
1 minute ago, mawibo said:

that they now need to remove. A2A did this quickly.

Hi Marteen,

I installed the A2A patch and the problem still there...

Did you have same issue ?

Pierre

Share this post


Link to post

Hi Ian,

The A2A aircraft are working fine now. Check the A2A_Accusim.dll file in the Gauges subfolder of where you installed the A2A aircraft. The 'Date modified' for this file should be 10-12-2017.

Maarten

Share this post


Link to post
3 hours ago, mawibo said:

Hi Ian,

The A2A aircraft are working fine now. Check the A2A_Accusim.dll file in the Gauges subfolder of where you installed the A2A aircraft. The 'Date modified' for this file should be 10-12-2017.

Maarten

No the date is 29-05-2107

I hope I installed the good update...

Share this post


Link to post

Nope, something went wrong when you installed the latest accusim update.

Maarten

Share this post


Link to post

Finally I installed the good dll with the good update. I checked the A2A copy that I did when I installed the v4.

Even with the good update the problem is not resolved, then nose wheel turn but the aircraft not turn more than 30 degrees...

 

Share this post


Link to post

I rollback to the client 4.0.28xxx and all is back to the normal...

Share this post


Link to post

Then you have another problem - possibly your controller assignments. TMK, the only aircraft reported as affected were A2A so if ALL your a/c have the issue, I'd look at your rudders or something else that may be interfering.

Vic

Share this post


Link to post

Thanks to the OP for posting this heads-up as I've only just discovered that my A2A C172 did indeed NOT turn. But after reading about and applying that A2A patch, all works okay now.

Share this post


Link to post
1 hour ago, vgbaron said:

Then you have another problem - possibly your controller assignments. TMK, the only aircraft reported as affected were A2A so if ALL your a/c have the issue, I'd look at your rudders or something else that may be interfering.

Vic

Sure, I reach solution as calibrate my joystick or control surface but all is normal...

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now