Recommended Posts

Does anyone know if Aurasim is still working?  When I try to plan a flight it tells me to login so I do, then it shows all my pertinent login information but when I try to plan a flight for the Q400 it tells me I don't have an account when it just showed me I did.  I'm baffled.

I have bought both Q400 courses as well as the 777 one.  Any help will be much appreciated.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

14 minutes ago, GHarrall said:

Aurasim was / is a separate purchase. Did you get a license? 

Ben Weston gave me a code to login with.  Like I said it shows all my login info which I don't want to post here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It’s certainly on your end. 

Just checked Aurasim with my login and it works fine.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

works  fine  with me no issues   at all. although it  ask  me  to  sign in  twice  for  some  reason  once  to get  into  the  site  and  again   when the  app  launches

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I just tried to use it, here's three screens in order of use, I removed my name and other information.

Here you'll see I'm logged in and can launch the app which I do.

mQhZeBL.png

Here it shows I'm logged in.

8q6azeC.png

Now when I go to use the System I get this.

yWWgZ2f.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

maybe  you need  to  go  to the  web  page  as  describe  in the last  pic  and  enter  the  code   that ben  gave  you

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, pete_auau said:

maybe  you need  to  go  to the  web  page  as  describe  in the last  pic  and  enter  the  code   that ben  gave  you

Just now tried that, when I do that it tells me I'm logged in. 

Here's the screen with my login info removed:

cWWIGBd.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok   looks  like the  code  that ben gave  you  had  a time  limit   could  be  wrong, best  wait  to  ben   gets  back to  you

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, pete_auau said:

ok   looks  like the  code  that ben gave  you  had  a time  limit   could  be  wrong, best  wait  to  ben   gets  back to  you

Thanks, do you think he'll read this post?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Jack_Sawyer said:

Ok, I just tried to use it, here's three screens in order of use, I removed my name and other information.

Here you'll see I'm logged in and can launch the app which I do.

mQhZeBL.png

Here it shows I'm logged in.

8q6azeC.png

Now when I go to use the System I get this.

yWWgZ2f.png

Your first picture here shows you don't have an active subscription. It would list the Dash 8 Q400 under 'Active Subscriptions" if you did. 

That seems to be the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, so never mind all this stuff, I paid $4.99 just now and bought it for 24 months.  Now it works just fine.  Thanks everyone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jack, how did you get it to work? I paid a subscription of $4.99 on February 4, 2017 and it has been telling me the same thing even with the subscription paid. I've tried every web browser and It always says I don't have a subscription.  I received no email or code, just my receipt from PayPal. Been trying to contact someone for the past few month with no avail. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
32 minutes ago, Grand_Pubah said:

Jack, how did you get it to work? I paid a subscription of $4.99 on February 4, 2017 and it has been telling me the same thing even with the subscription paid. I've tried every web browser and It always says I don't have a subscription.  I received no email or code, just my receipt from PayPal. Been trying to contact someone for the past few month with no avail. 

All I did was just create a new account with a new name.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My concern is the subscription is under the username I'm using now. Wouldn't I loose the subscription I paid for (lol like I have one now)?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Grand_Pubah said:

My concern is the subscription is under the username I'm using now. Wouldn't I loose the subscription I paid for (lol like I have one now)?

Don't know, I really wish I could help, this is a mystery to me.  Ben seems to be away or not responding.  If it even is Ben.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well I guess it's only $4.99, but I know the site is still active so I don't know why no one is getting back to me. Guess I'll just stick with PFPX for now. Kind of aggravating though. I should have known better.

Thanks Jack 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/13/2017 at 6:56 PM, Grand_Pubah said:

Guess I'll just stick with PFPX for now.

This does something entirely different though.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/14/2017 at 4:56 AM, Grand_Pubah said:

Well I guess it's only $4.99, but I know the site is still active so I don't know why no one is getting back to me. Guess I'll just stick with PFPX for now. Kind of aggravating though. I should have known better.

Thanks Jack 

pfpx is  a flight planning  tool  addon  whereas   aurasim is  a  take off  performance  for  the  q400  totally  different  addons

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now