Sign in to follow this  
jjaass

ImagineSim ZSPD Black Building

Recommended Posts

I have a problem with ZSPD Shanghai P3dV4. There are some black textures like I show you in screenshot.

Can you help me, I dont know why this black texture. 

 https://ibb.co/chLjS7

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

5 hours ago, jjaass said:

I have a problem with ZSPD Shanghai P3dV4. There are some black textures like I show you in screenshot.

Can you help me, I dont know why this black texture. 

 https://ibb.co/chLjS7

I split your question off from the topic you attached it to in the FSX forum. Going forward, if you have a question regarding something P3D related, you're better off creating a new topic and posting it in the P3D forum, rather than posing the question in the FSX forum.

Share this post


Link to post

It's a great pity that imaginesim do not appear to have a website where all this can be discussed.

That said, Fran reacted to my recent problems promptly and courteously.

Share this post


Link to post

There are a couple of versions of ZSPD, the latest being a Mar 16, 2018 update for P3Dv4.  Do you have the latest version?

I just downloaded the latest update, but not yet installed.  Regardless, I do not have the missing texture issue that you are reporting so about all I can add is be sure you are current.

Share this post


Link to post

Yes, I installed the latest version, March 2018 (P3DV4). The funny thing is that I also had installed the previous one and also gave me the same error. I thought then that it was because of a compatibility problem with P3dV4, but the update did not fix the problem

Share this post


Link to post

I have installed and checked out ZSPD latest version after removing previous version. I did not have a problem with missing scenery object textures with either old or newest versions, but I also remove their installation method and use my own add-on.xml file that includes all Imaginesim products.  There is nothing wrong with their method, it is perfectly in compliance with the SDK but I mention it because that should be the only difference between your installation of ZSPD and mine.  I notice your textures are part of the jetway bridges so it suggests that this might be a problem with the SODE installation.  Do you have the latest SODE engine v1.6.2?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this