Jump to content

Sign in to follow this  
newtie

FSChatter Live & LAAP

Recommended Posts

Anybody got this app working successfully on Win10 w/P3Dv4.3? I get an error 9 with something about a script not being read after opening P3D. Left message with developer regarding this but haven't heard back.

I was also looking at LAAP as an alternative but have not been able to register on their site to download it. The site is in French and I think some my be awry during translation to English.

Thanks,

Mark

Share this post


Link to post

Hi I use LAAP and it works great, If you click the small French flag top right corner below the tower it will put the sight in English.

I have never had a problem and He usually responds to his emails just go to this page and send him a note

 

http://laap.atc.free.fr/contact-en.php

Shane


Shane Strong:

Aircraft Painter, Scenery Designer

See Sim Scenery Makers on facebook for our Current Airport CYZF

Beta Tester SimAddons

Check out my LiveATC.net feed CYQI and Supporting Flightaware with ADS-B Feed

Share this post


Link to post

Hi Shane-

While waiting for replies from both of these developers, I've devised a solution with the tools I have.

Everything I need to do I can do with VLC, including listening to while flying to recording live ATC and saving it to and mp3 that I can play without an internet connection. This goes from ramp to center comms. Works perfect.

Cheers,

Mark

Share this post


Link to post
3 minutes ago, casv said:

Looks like the site http://laap.atc.free.fr/accueil-en.php is broken. You can no longer either create new account nor login but giving me HTTP 401 error.

Working fine here Just logged in


System: X-PLANE 11.40, P3D 4.5, ASUS Maximus XI Hero,  Intel i7-8086K o/c to 5.0GHz, Corsair AIO H115i Pro, Corsair Spec Omega Case,Nvidia GTX 1080 Ti 11Gb, Samsung 970 EVO M.2 SSD, 1Tb Samsung 860 EVO SSD, 32Gb Corsair Vengeance DDR4 3200Mhz RAM, EVGA 850+ Gold PSU,Win 10 Pro 64-bit, LG 43UD79 43" 4K IPS Panel., Logitech X56 Hotas Stick and Throttle, Logitech/Saitek Flight Yoke System, Multi, Radio, Switch Panels

 

Share this post


Link to post

Strange.

The site keeps asking me my user credentails non-stop. Have tried on Egde, Firefox, Chrome and Safari. If I press on the cancel button several times, a HTTP 401 error is displayed.


Carl-Otto Svensson

Share this post


Link to post
24 minutes ago, casv said:

Strange.

The site keeps asking me my user credentails non-stop. Have tried on Egde, Firefox, Chrome and Safari. If I press on the cancel button several times, a HTTP 401 error is displayed.

Must be a location thing.Every page is working fine.


System: X-PLANE 11.40, P3D 4.5, ASUS Maximus XI Hero,  Intel i7-8086K o/c to 5.0GHz, Corsair AIO H115i Pro, Corsair Spec Omega Case,Nvidia GTX 1080 Ti 11Gb, Samsung 970 EVO M.2 SSD, 1Tb Samsung 860 EVO SSD, 32Gb Corsair Vengeance DDR4 3200Mhz RAM, EVGA 850+ Gold PSU,Win 10 Pro 64-bit, LG 43UD79 43" 4K IPS Panel., Logitech X56 Hotas Stick and Throttle, Logitech/Saitek Flight Yoke System, Multi, Radio, Switch Panels

 

Share this post


Link to post

You mean something with location in Sweden? Never heard of it. I tried with VPN, and get same issue with login credentials.


Carl-Otto Svensson

Share this post


Link to post
Just now, casv said:

You mean something with location in Sweden? Never heard of it. I tried with VPN, and get same issue with login credentials.

I was meaning internet gateway. I can reach it from the NZ, which is a long way from Sweden.


System: X-PLANE 11.40, P3D 4.5, ASUS Maximus XI Hero,  Intel i7-8086K o/c to 5.0GHz, Corsair AIO H115i Pro, Corsair Spec Omega Case,Nvidia GTX 1080 Ti 11Gb, Samsung 970 EVO M.2 SSD, 1Tb Samsung 860 EVO SSD, 32Gb Corsair Vengeance DDR4 3200Mhz RAM, EVGA 850+ Gold PSU,Win 10 Pro 64-bit, LG 43UD79 43" 4K IPS Panel., Logitech X56 Hotas Stick and Throttle, Logitech/Saitek Flight Yoke System, Multi, Radio, Switch Panels

 

Share this post


Link to post

I can't make an account either. It just asks for a log in repeatedly but I don't have one to begin with.

Share this post


Link to post

Go to sign in, that's where you register.

Then you can log in, after registration accepted.

The site is working, although this initial sign in, should read registration.

Regards

Brian

BJ from OZ

Share this post


Link to post

Get confused sorry. I tried with another location/ ISP, neither working to login.


Carl-Otto Svensson

Share this post


Link to post

Somebody knows if LAAP still exists ?  2 years ago, I got answers from Frederik in 48hrs, now there is no reaction in 4 weeks...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    18%
    $4,710.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...