Jump to content
Sign in to follow this  
whisky

Milviz KA350 unusable

Recommended Posts

Bought this product a few months ago.  Nothing works.  Dark panel, no power, ALpha and Bravo controllers won't bind.

I have tried all suggested remedies on the forums. Totally over it.

Every time I try to login to Milviz forum I get "Wrong username or password" despite resetting several times.

This software is top end of the price range, but to me it is totally unusable.  At these prices I consider it reasonable to expect the installer to work without having to "Try this, try that BS."

Can't even find where to go to get a refund.

NOT HAPPY

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dark panel - they have a shader file on the forum

No power - have you got external power connected?

Control bindings - this would need to be done through their MVams software

Hope this helps!

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, MacSalisbury said:

Dark panel - they have a shader file on the forum

No power - have you got external power connected?

Control bindings - this would need to be done through their MVams software

Hope this helps!

What you are saying is  "Spend a few more hours searching through forums and experimenting to see if it works?"

Refund sounds better.

I have contacted Milviz support but no response as yet.

Thanks for taking time to respond, but why is it that nearly all sim software vendors airplanes work straight after install without having to go through all this? e.g.  PMDG, Majestic, etc.

Cheers!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everyone on holiday at the moment.


Jonathan "FRAG" Bleeker

Formerly known here as "Narutokun"

 

If I speak for my company without permission the boss will nail me down. So unless otherwise specified...Im just a regular simmer who expresses his personal opinion

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/26/2021 at 6:56 PM, whisky said:

why is it that nearly all sim software vendors airplanes work straight after install without having to go through all this?

Mine installed without any issues like this, I hope you can get it sorted. Support there is great IMO.


Kevin Firth - i9 10850K @5.2; Asus Maximus XII Hero; 32Gb Cas14 3200 DDR4; RTX3090

Beta tester for: UK2000; JustFlight; VoxATC; FSReborn; //42

xaP1VAU.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/26/2021 at 6:52 AM, whisky said:

Bought this product a few months ago.  Nothing works.  Dark panel, no power, ALpha and Bravo controllers won't bind.

I have tried all suggested remedies on the forums. Totally over it.

Every time I try to login to Milviz forum I get "Wrong username or password" despite resetting several times.

This software is top end of the price range, but to me it is totally unusable.  At these prices I consider it reasonable to expect the installer to work without having to "Try this, try that BS."

Can't even find where to go to get a refund.

NOT HAPPY

 

From the issues you are describing it sounds like the XMLTools didn't install. From my experience it is either an ORBX purchase (for whatever reason it doesn't install on some systems), an antivirus deleting it or a corrupted dll.xml. If you email me at steve AT milviz.com I would be happy to fix your forum access and get you sorted. Just let me know your forum login or the email you have used to access the forums.

Edited by Slayer68
  • Like 1

Steve 'Slayer' McNitt
Quality Assurance
www.milviz.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bummer about your issues. I haven't had any with the latest build. I bet Steve is right, and it was an antivirus issue of some kind. I got those with A2A planes, and I was just as frustrated until I got that figured out.

Hang in there; the KA is worth it. 🙂

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, rightseat said:

Bummer about your issues. I haven't had any with the latest build. I bet Steve is right, and it was an antivirus issue of some kind. I got those with A2A planes, and I was just as frustrated until I got that figured out.

Hang in there; the KA is worth it. 🙂

 

I have asked Orbx for refund, but it won't happen. Have un-installed for now, but really would like to get it working.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...